Terug naar de resultaten
Verhuurd
Industrieweg 8 D in Beesd 4153 BW

Industrieweg 8 D

4153 BW Beesd
Huurprijs € 775,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Op korte afstand van de Rijksweg A2, staat dit multifunctionele bedrijfspand waarin 220 m² bedrijfs-/opslagruimte te huur is. Het pand is zeer centraal in het land gelegen met Rijksweg A2 en Knooppunt Deil op korte afstand. HUURPRIJS: € 775,= per maand excl. BTW en servicekosten INDELING: Bedrijfs-/opslagruimte met een oppervlakte van 220 m², inclusief een kantine met keukenblok, toilet,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² In units vanaf 220 m²
Lees meer

Omschrijving

Op korte afstand van de Rijksweg A2, staat dit multifunctionele bedrijfspand waarin 220 m² bedrijfs-/opslagruimte te huur is.

Het pand is zeer centraal in het land gelegen met Rijksweg A2 en Knooppunt Deil op korte afstand.

HUURPRIJS:
€ 775,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Bedrijfs-/opslagruimte met een oppervlakte van 220 m², inclusief een kantine met keukenblok, toilet, wasruimte. De ruimte is voorzien van een overheaddeur, verlichting en verwarming.

ERF/BUITENTERREIN:
Het buitenterrein biedt plaats aan een aantal parkeerplaatsen, welke met de overige huurders van het pand worden gedeeld.

OVERIGE:
* Vloerbelasting maximaal circa 2.000 kg/m².
* Vrije hoogte 5,50 meter.
* Er is krachtstroom aanwezig.
* Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.
* De servicekosten omvatten een voorschot voor de levering van gas, water en elektra. De hoogte van het voorschot wordt nader bepaald en is afhankelijk van de werkzaamheden van de huurder. Verrekening van de energiekosten vindt plaats middels tussenmeters.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
Het pand is gelegen op Bedrijventerrein Homburg, direct aan de A2 en nabij knooppunt Deil, waar de verbindingen Noord-Zuid (A2) en Oost-West (A15) elkaar kruisen. Tevens beschikt Beesd over een NS-station.

De (voormalige) gemeente Geldermalsen, waar Beesd onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘De Homburg’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf’ tot en met milieucategorie 3. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 775,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 220 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 550 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 220 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 220 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
220 m²
In units vanaf
220 m²
Vrije hoogte
550 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.