Terug naar de resultaten
Te huur
Industrieweg 24 in Beesd 4153 BW

Industrieweg 24

4153 BW Beesd
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op korte afstand van de Rijksweg A2 gelegen werk-/kantoor-/showroomruimte binnen midden-grootschalig bedrijfsgebouw. In het pand zijn meerdere bedrijven gehuisvest, waaronder het schildersbedrijf van de eigenaar. Nu is voor verhuur beschikbaar: - 166 m² showroom-, werk- of kantoorruimte op de begane grond. Ideale ruimte voor groothandel, webshops, dienstverlenend kantoor, klein ambachtelijk...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 166 m² In units vanaf 166 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op korte afstand van de Rijksweg A2 gelegen werk-/kantoor-/showroomruimte binnen midden-grootschalig bedrijfsgebouw.
In het pand zijn meerdere bedrijven gehuisvest, waaronder het schildersbedrijf van de eigenaar. Nu is voor verhuur beschikbaar:
- 166 m² showroom-, werk- of kantoorruimte op de begane grond.

Ideale ruimte voor groothandel, webshops, dienstverlenend kantoor, klein ambachtelijk bedrijf zonder opslag.

HUURPRIJZEN:
€ 1.100,= per maand voor de ruimte op de begane grond.
Prijzen zijn exclusief BTW en servicekosten.

INDELING:
Begane grond:
Entree aan kopse zijde van het gebouw, open werk-/kantoor of showroomruimte met aan 2 zijden daglicht toetreding. Nadere indeling of afwerking van de ruimte is mogelijk. Eigen uitgebreide sanitaire voorzieningen met toiletgroep en douche gelegenheid, pantry ruimte.
Oppervlakte inclusief sanitair: 166 m².

OVERIGE:
* Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
* Aanvaarding in overleg.
* Nadere afwerking / indeling van de ruimten mogelijk.
* Aansluiting op glasvezel verbinding van eigenaar mogelijk.
* De servicekosten omvatten een vergoeding voor verbruik gas, water en elektra, alsmede glasbewassing buitenzijde, onderhoud airco en C.V. installatie en onderhoud buitenterrein.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand is gelegen op Bedrijventerrein Homburg, direct aan de A2 en nabij knooppunt Deil, waar de verbindingen Noord-Zuid (A2) en Oost-West (A15) elkaar kruisen. Tevens beschikt Beesd over een NS-station.

De (voormalige) gemeente Geldermalsen, waar Beesd onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Beesd 2018’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Desgewenst op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 166 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.96 Energie einddatum 21-09-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 166 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. Pand wordt nog geheel geschilderd Nevenbestemming Bedrijfsruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
166 m²
In units vanaf
166 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco
Prijs
€ 13.280,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
166 m²
In units vanaf
166 m²
Vrije hoogte
300 cm
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.