Terug naar de resultaten
Te huur
Industrieweg 22 in Beesd 4153 BW

Industrieweg 22

4153 BW Beesd
Huurprijs € 7.000,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Aan de A2 gelegen 930 m² kantoor-/showroom, indien gewenst met opslagruimte. In dit zeer representatieve gebouw, gelegen direct aan de A2, is 930 m² kantoor- of showroomruimte beschikbaar. Op- en afrit naar snelweg ca. 500 meter van het gebouw, station Beesd op fietsafstand. Beesd ligt centraal in het land, tussen Utrecht en Den Bosch vlakbij het knooppunt Deil waar de A2 de A15 kruist. Veel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 930 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aan de A2 gelegen 930 m² kantoor-/showroom, indien gewenst met opslagruimte.

In dit zeer representatieve gebouw, gelegen direct aan de A2, is 930 m² kantoor- of showroomruimte beschikbaar. Op- en afrit naar snelweg ca. 500 meter van het gebouw, station Beesd op fietsafstand. Beesd ligt centraal in het land, tussen Utrecht en Den Bosch vlakbij het knooppunt Deil waar de A2 de A15 kruist. Veel centraler dan dit kun je dus niet zitten in ons land!
Het pand wordt omgeven door een ruim parkeerterrein.
Indien gewenst is op de begane grond 50 tot 350 m² opslagruimte bij te huren.

HUURPRIJS:
€ 7.000,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Begane grond:
- Royale entree van 67 m² welke gedeeld wordt met het bedrijf wat op de begane grond gevestigd is.

Verdieping:
- Vide in gebruik als vergader-/ontvangstruimte van 90 m².
- Rechtervleugel te gebruiken als kantoor of showroom, ingedeeld met een dames-/herentoilet, luxe kantine met moderne inbouwkeuken, vergaderruimte, open kantoor- of showroomruimte, 2 separate kantoorkamers met glazen scheidingswanden. Oppervlakte 378 m².
- Linkervleugel te gebruiken als kantoor of showroom, nu ingedeeld met 3 kantoor- of spreekkamers met glazen scheidingswand, een open kantoortuin, werkkantoor, archief, reproruimte met pantry, trappenhuis naar opslagruimte met goederenlift, CV-ruimte. Oppervlakte 378 m².

ERF/BUITENTERREIN:
Parkeerplaatsen op eigen terrein. Eventueel is het aantal parkeerplaatsen nog uit te breiden door het veranderen van de indeling van het buitenterrein.

OVERIGE:
* Verwarming middels hete luchtverwarming.
* Kantoren zijn voorzien van schuurplafonds met inbouw halogeenspots of lamellen plafonds, en raambekleding.
* Er is een alarmsysteem en databekabelingssysteem aanwezig.
* De servicekosten omvatten een voorschot voor de levering van gas, water en elektra. De hoogte van het voorschot wordt nader bepaald en is afhankelijk van de werkzaamheden van de huurder. Verrekening van de energiekosten vindt plaats middels tussenmeters.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand is direct aan de A2 en nabij Knooppunt Deil gelegen, waar de verbindingen Noord-Zuid (A2) en Oost-West (A15) elkaar kruisen. Tevens beschikt Beesd over een NS-station.
De Industrieweg is recent doorgetrokken naar de Parkweg ter hoogte van de rotonde naar de A2. Hiermee wordt de aanrijtijd naar de A2 slechts 1 minuut!

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 7.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 930 m² Perceeloppervlakte 3148 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.82 Energie einddatum 01-06-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
930 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Topkoeling
Turnkey
Ja

Plattegronden

Industrieweg 22 in Beesd 4153 BW Industrieweg 22 in Beesd 4153 BW

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring