Terug naar de resultaten
Nieuw
Industrieweg 8 C in Beesd 4153 BW

Industrieweg 8 c

4153 BW Beesd
Huurprijs € 795,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Op uitstekende locatie, direct aan de Rijksweg A2, staat dit multi functionele bedrijfspand waarvan een gedeelte van 440 m² opslagruimte te huur is. Het pand is gesitueerd op een moderns industrieterrein met prima ontsluitingswegen naar de rijkswegen en het knooppunt Deil.

HUURPRIJS:
€ 1.650,-- per maand excl. BTW en servicekosten.

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 212 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING:
Op uitstekende locatie, direct aan de Rijksweg A2, staat dit multi functionele bedrijfspand waarvan een gedeelte van 440 m² opslagruimte te huur is. Het pand is gesitueerd op een moderns industrieterrein met prima ontsluitingswegen naar de rijkswegen en het knooppunt Deil.

HUURPRIJS:
€ 1.650,-- per maand excl. BTW en servicekosten.


INDELING:
Opslagruimte met een oppervlakte van 440 m², voorzien van overheaddeur en verlichting.
Eenvoudige keuken/kantine met toilet (achterstallig onderhoud)

ERF/BUITENTERREIN:
Parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

OVERIGE:
* Vloerbelasting maximaal circa 2.000 kg/m².
* Vrije hoogte 5,50 meter.
* Er is krachtstroom aanwezig.
* Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.
* Het voorschot voor de levering van gas, water en electra wordt nader bepaald en is afhankelijk van de werkzaamheden van de huurder. Verrekening energiekosten vindt plaats middels tussenmeters.
* Over de huurprijs is geen BTW verschuldigd, over het voorschot
voor de levering van gas, water en electra wel.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS)
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur (eventueel: verhoogd met BTW en servicekosten)
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
De plaats Beesd is gesitueerd langs de A2 en nabij de A15 (knooppunt Deil) waar de verbindingen Noord-Zuid (A2) en Oost-West (A15) elkaar kruisen. Tevens beschikt Beesd over een NS-station.
De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan door samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe.
De gemeente telde op 1 januari 2003 in totaal 25.511 inwoners.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt de gemeente Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade. Koopavond op vrijdag.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, vigerend of in ontwerp. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Ontwikkelingen en voorgenomen plannen zullen altijd worden getoetst aan het bestemmingsplan. Derhalve is het raadzaam om bij de gemeente Geldermalsen informatie in te winnen over eventuele door u voorgenomen (ver)bouwplannen. Ook raden wij u aan om u te laten voorlichten over eventuele geplande ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening in de nabije toekomst en over plannen op langere termijn. Deze laatste categorie hoeft niet altijd te zijn vastgelegd in een bestemmingsplan. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar op het gemeentehuis in Geldermalsen, Kuipershof 2, 4191 KH. Tel.: 0345-58 66 11.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor:
Van der Horst Makelaardij o.g. vof, Deilsedijk 57, 4158 CE Deil.
Telefoonnummer: 0345-65 21 13. Faxnummer: 0345-65 14 34.
E-mail adres: info@vanderhorstmakelaardij.nl
De door Van der Horst Makelaardij en verhuurder of verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 795,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting aanvaarding mogelijk met ca 2 maanden na sluiten overeenkomst BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 212 m² Perceeloppervlakte 500 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 514 cm Oppervlakte kantoorruimte 17 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Oppervlakte
195 m²
Vrije hoogte
514 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
17 m²
Aantal verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.