Terug naar de resultaten
Te huur
Industrieweg 8 C in Beesd 4153 BW

Industrieweg 8 c

4153 BW Beesd
Huurprijs € 795,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Aan A2 gelegen 212 m² bedrijfs-/opslagruimte met klein kantoor. Op uitstekende locatie, direct aan de Rijksweg A2, staat dit multi-functionele bedrijfspand waarin 212 m² bedrijfs-/opslagruimte te huur is. Het pand is zeer centraal in het land gelegen met Rijksweg A2 en Knooppunt Deil op korte afstand. Het pand maakt onderdeel uit van een groter geheel, voldoende parkeergelegenheid op eigen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 212 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aan A2 gelegen 212 m² bedrijfs-/opslagruimte met klein kantoor.

Op uitstekende locatie, direct aan de Rijksweg A2, staat dit multi-functionele bedrijfspand waarin 212 m² bedrijfs-/opslagruimte te huur is.
Het pand is zeer centraal in het land gelegen met Rijksweg A2 en Knooppunt Deil op korte afstand.
Het pand maakt onderdeel uit van een groter geheel, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

De eigenaar wenst de ruimte NIET te verhuren aan auto werkplaatsen / garagebedrijven of andere auto-gerelateerde bedrijven. De ruimte is zeer geschikt voor opslag of bijv. bedrijfsruimte voor assemblage werkzaamheden.

HUURPRIJS:
€ 795,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Bedrijfs-/opslagruimte met een oppervlakte van 195 m², voorzien van overheaddeur, 2 lichtstraten in het dak, verlichting, eenvoudig kantoor 17 m² met pantry en toilet.

ERF/BUITENTERREIN:
Het buitenterrein biedt plaats aan een aantal parkeerplaatsen, welke met de overige huurders van het pand worden gedeeld.

OVERIGE:
* Minimale huurtermijn is 3 jaar.
* Vloerbelasting maximaal circa 2.000 kg/m².
* Vrije hoogte 5,14 meter.
* Er is krachtstroom aanwezig.
* Afmeting overheaddeur 4.64 x 4.15 meter.
* Alle in het pand aanwezige leidingen (perslucht e.d.) zijn van de huidige huurder en zullen door hem worden weggehaald. Hetzelfde geldt voor de wandverlichting en de hefbruggen in de bedrijfsruimte.
* Aanvaarding op korte termijn is mogelijk. Termijn ca. 2 maanden na sluiten overeenkomst.
* De servicekosten omvatten een voorschot voor de levering van gas, water en elektra. De hoogte van het voorschot wordt nader bepaald en is afhankelijk van de werkzaamheden van de huurder. Verrekening van de energiekosten vindt plaats middels tussenmeters.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
Het pand is gelegen op Bedrijventerrein Homburg, direct aan de A2 en nabij Knooppunt Deil, waar de verbindingen Noord-Zuid (A2) en Oost-West (A15) elkaar kruisen. Tevens beschikt Beesd over een NS-station.

De voormalige gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Beesd 2018 en heeft als bestemming Bedrijventerrein t/m milieu categorie 3.2 Detailhandel is uitgesloten behoudens detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit van ter plaatse geproduceerde goederen.
Meer informatie over de bestemming kunt u vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 795,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting aanvaarding mogelijk met ca 2 maanden na sluiten overeenkomst BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 212 m² Perceeloppervlakte 500 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 514 cm Oppervlakte kantoorruimte 17 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Oppervlakte
195 m²
Vrije hoogte
514 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
17 m²
Aantal verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring