Terug naar de resultaten
Koop / huur
Dorpsplein 5 A in Beesd 4153 AG

Dorpsplein 5 a

4153 AG Beesd
€ 249.500,- k.k. Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Aan het dorpsplein, tegenover druk bezochte supermarkt en naast bakker en cafetaria gelegen winkelruimte van 185 m². Op het plein wordt 1x per week markt gehouden en vinden regelmatig andere activiteiten plaats zoals kermis of jaarmarkt. Dit plein vormt hierdoor echt de kern van het dorp Beesd. De winkel zelf heeft een frontbreedte van 7,90 meter en beschikt over 158 m² verkoop...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aan het dorpsplein, tegenover druk bezochte supermarkt en naast bakker en cafetaria gelegen winkelruimte van 185 m².
Op het plein wordt 1x per week markt gehouden en vinden regelmatig andere activiteiten plaats zoals kermis of jaarmarkt. Dit plein vormt hierdoor echt de kern van het dorp Beesd.

De winkel zelf heeft een frontbreedte van 7,90 meter en beschikt over 158 m² verkoop vloeroppervlakte.

Gedurende het 1e jaar geldt een gereduceerde huurprijs!

VRAAGPRIJS:
€ 249.500,= k.k.

HUURPRIJS:
€ 1.250,= per maand excl. BTW gedurende het 1e jaar
Normale huurprijs: € 1.750,= per maand excl. BTW

INDELING:
entree middels dubbele openslaande deur, winkelruimte, een 2de entree aan de voorzijde (thans in gebruik als geld automaat ruimte). Aan de achterzijde van de winkel bevindt zich een kantoor van 14 m² en een keuken ruimte met toilet. Samen 13 m².

OVERIGE:
- De winkel is afgewerkt met een systeemplafond voorzien van LED-verlichting, vloerafwerking met vloerbedekking, airco installatie en verwarming middels CV.
- Horeca categorie 1 is toegestaan (categorie 1: vormen van horeca-activiteiten die qua exploitatievorm aansluiten bij winkelvoorzieningen, waar naast kleinere etenswaren in hoofdzaak alcoholvrije dranken worden verstrekt, en waarvan de exploitatie overwegend tijdens winkeltijden plaatsvindt, zoals een lunchroom, broodjeszaak en een ijssalon).
- Aanvaarding in overleg.
- Op het voorgelegen dorpsplein is een gratis parkeerterrein.
- De tegenover gelegen supermarkt MCD is in 2017 geheel verbouwd en aanmerkelijk vergroot en biedt tevens onderdak aan een Primera. Aan het plein zijn tevens een slager, bakker, accountantskantoor en cafetaria gevestigd.
- De winkel maakt met de bovengelegen kantoorruimte onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De jaarlijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 855,= per jaar (prijspeil 2018).

BIJ VERHUUR:
De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
- Betaling: per maand vooruit.
- Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
- Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
- Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
- Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
- Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
In Beesd vindt u alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het dorp biedt een supermarkt, een school en volop verenigingen en recreatiemogelijkheden.
Wie in Beesd woont, kan heerlijk wandelen en fietsen door de landelijke omgeving. Met de auto staat u snel op de snelwegen A2 en A15, waar vandaan u Tiel, Gorinchem, ‘s-Hertogenbosch of Utrecht snel bereikt.
Daarnaast heeft Beesd een treinstation, busdienst en regiotaxi.

De winkel ligt aan het Dorpsplein. Hier vandaan wandelt u zo door naar bijvoorbeeld de Voorstraat met de monumentale panden en de karakteristieke leilindes. Ontdek de natuur, lanen, bossen en akkers van het nabijgelegen landgoed Mariënwaerdt tijdens een wandeling of fietstocht.
Beesd is een van de elf dorpen van de gemeente Geldermalsen. De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan door samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe. Op dit moment telt de gemeente in totaal ca. 26.000 inwoners.
In 2019 zal Geldermalsen worden samengevoegd met de gemeenten Neerijnen en Lingewaal.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Beesd 2018’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd’. Deze bestemming laat de volgende gebruiken toe: detailhandel, horeca in categorie 1, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl of u kunt de tekst opvragen bij ons kantoor. In dit bestemmingsplan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het gebouw.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 249.500,- kosten koper Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Verkoopoppervlakte 158 m² Frontbreedte 790 cm Diversen In units vanaf 185 m² Locatie Winkelcentrum Locatie toelichting Gelegen tegenover supermarkt. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
185 m²
In units vanaf
185 m²
Verkoop vloeroppervlakte
158 m²
Frontbreedte
790 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
185 m²
In units vanaf
185 m²
Aantal verdiepingen
1

Plattegronden

Dorpsplein 5 A in Beesd 4153 AG

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.