Terug naar de resultaten
Koop / huur
Homburg in Beesd 4153 BS

Homburg

4153 BS Beesd
Koopprijs € 495.000,- v.o.n. Huurprijs € 2.655,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsobject met kantoor aan A2. Dit markante bedrijfsgebouw zal in de loop van 2019 worden gebouwd, letterlijk op steenworp afstand van de oprit naar de Rijksweg A2, aan de rand van het nieuwe bedrijventerrein Homburg in Beesd. Het gebouw maakt onderdeel uit van een groter complex van in totaal 4 bedrijfsruimten waarvan dit pand beeldbepalend is. Dus bent u op zoek naar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 420 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsobject met kantoor aan A2.

Dit markante bedrijfsgebouw zal in de loop van 2019 worden gebouwd, letterlijk op steenworp afstand van de oprit naar de Rijksweg A2, aan de rand van het nieuwe bedrijventerrein Homburg in Beesd.
Het gebouw maakt onderdeel uit van een groter complex van in totaal 4 bedrijfsruimten waarvan dit pand beeldbepalend is.

Dus bent u op zoek naar representatieve bedrijfsruimte met markant kantoor aan de snelweg en in het midden van het land? Dan is dit de uitgelezen kans.
Zolang het object nog in aanbouw is is inspraak in indeling en afwerking mogelijk.

Koopsom € 495.000,= excl. BTW en v.o.n.
Huurprijs € 2.655,= per maand excl. BTW

Indeling:
Begane grond: entree hal, ontvangstruimte met zowel trap naar verdieping als toegang naar de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte krijgt een overheaddeur en wordt grotendeels voorzien van een entresolvloer voor optimale opslag capaciteit. Eventueel is de oppervlakte van de entresolvloer nog te wijzigen zolang deze niet gereed is.
Onder de entresolvloer is de vrije hoogte ca. 3,5 meter. ter plaatse van 1 overheaddeur is de vrije hoogte 7,5 meter.
Oppervlakte bedrijfsruimte: 160 m².

Verdieping: opslag-/bergruimte van ca. 140 m², eventueel is op deze etage een klein kantoor mogelijk. De oppervlakte van de opslagruimte op deze etage is nog aan te passen aan wens van koper / huurder zolang niet gereed.

2e verdieping: pentoffice van 120 m² met toegang naar daktuin. Het kantoor op deze etage is nader in te delen door huurder of koper.

Afwerking:
Uitgangspunt is een 'ready to use' gebouw inclusief verwarming, koeling in het kantoor, verlichting, sanitaire voorzieningen, keukenblok. Indeling van kantoor en stoffering is voor rekening huurder/koper.

Bouwwijze:
Het gebouw wordt opgetrokken uit een stalen spanten constructie, betonvloeren, EPDM (kunststof) dakbedekking, stalen gevelplaten, aluminium ramen en kozijnen.

Buitenterrein:
Het buitenterrein wordt grotendeels bestraat t.b.v. voldoende parkeergelegenheid, een deel van het terrein bij de hoofdentree is bestemd als groenvoorziening en zal met nog nader te bepalen planten worden ingepoot.

Parkmanagement:
Op bedrijventerrein Homburg zal parkmanagement worden ingesteld gericht op beheer en onderhoud van het bedrijventerrein. Een koper van het object krijgt een verplichting tot het duurzaam in stand houden van participatie van de nog op te richten (coöperatieve) verenigingsvorm of andersoortige verenigingsvorm alsmede het voldoen van de bijbehorende contributies.
Ook huurders dienen zich te conformeren aan de regels en bijdragen van parkmanagement.

Bij huur geldt het volgende:
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Bij deelhuur worden er servicekosten in rekening gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van uw aan te tonen financiële gegoedheid alsmede gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborg: er wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur, verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bij koop:
* Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)
* Notaris: Ter keuze aan de kopende partij.
* Waarborgsom: Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.
* Financiering: Indien gewenst kan koper, na overleg met verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

Locatie:
In Beesd vindt u alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het dorp biedt naast de ondernemingen op het bedrijventerrein ondermeer een supermarkt, een school en volop verenigingen en recreatiemogelijkheden.
Wie in Beesd woont, kan heerlijk wandelen en fietsen door de landelijke omgeving. Met de auto staat u snel op de snelwegen A2 en A15, waar vandaan u Tiel, Gorinchem, ‘s-Hertogenbosch of Utrecht snel bereikt.
Daarnaast heeft Beesd een treinstation, busdienst en regiotaxi.
Beesd is onderdeel van de gemeente West-Betuwe. De huidige gemeente West-Betuwe is in januari 2019 ontstaan door middel van een samenvoeging van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. West-Betuwe telt in totaal 26 kernen, waarvan Geldermalsen de grootste is. De gemeente West-Betuwe heeft ongeveer 50.200 inwoners. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal woont in Geldermalsen.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.

Bestemming:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Beesd Homburg Noord’, vastgesteld in 2016 en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze bestemming laat de volgende gebruiken toe: gebruik t.b.v. bedrijven t/m milieucategorie 3.2 zoals opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan. Detailhandel is uitsluitend toegestaan voor verkoop van auto's, boten, caravans en volumineuze detailhandel. Productie gebonden detailhandel uitsluitend als ondergeschikte functie.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het gebouw.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 495.000,- vrij op naam Huurprijs € 2.655,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 420 m² Perceeloppervlakte 1284 m² Vrije hoogte 350 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 300 m² Oppervlakte kantoorruimte 120 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. wordt nieuw gebouwd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
300 m²
Vrije hoogte
350 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
120 m²
Aantal verdiepingen
2
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.