Terug naar de resultaten
Te koop
Dorpsplein 5 A in Beesd 4153 AG

Dorpsplein 5 a

4153 AG Beesd
Vraagprijs € 249.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Aan het gezellige dorpsplein van Beesd, waar diverse winkels en kantoren gesitueerd zijn, gelegen zelfstandige kantoorruimte van 185 m². Op het plein wordt 1x per week markt gehouden en vinden regelmatig andere activiteiten plaats zoals kermis of jaarmarkt. Dit plein vormt hierdoor echt de kern van het dorp Beesd. Het kantoor is gesitueerd op de begane grond en is intern voorzien van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 185 m² In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aan het gezellige dorpsplein van Beesd, waar diverse winkels en kantoren gesitueerd zijn, gelegen zelfstandige kantoorruimte van 185 m².
Op het plein wordt 1x per week markt gehouden en vinden regelmatig andere activiteiten plaats zoals kermis of jaarmarkt. Dit plein vormt hierdoor echt de kern van het dorp Beesd.

Het kantoor is gesitueerd op de begane grond en is intern voorzien van systeemplafond, verlichting, airco installatie, keuken en toilet. Indien gewenst is huur van de ruimte bespreekbaar.

VRAAGPRIJS:
€ 249.500,= k.k.

INDELING:
entree middels dubbele openslaande deur, open kantoorruimte, een 2de entree aan de voorzijde waardoor splitsing van de ruimte in 2 delen mogelijk is, aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een kantoor van 14 m² en een keukenruimte met toilet, samen 13 m² groot.

OVERIGE:
- De ruimte is afgewerkt met een systeemplafond voorzien van LED-verlichting, vloerafwerking met vloerbedekking, airco installatie en verwarming middels CV.
- Gebruik als winkel of horeca in categorie 1 is toegestaan (categorie 1: vormen van horeca-activiteiten die qua exploitatievorm aansluiten bij winkelvoorzieningen, waar naast kleinere etenswaren in hoofdzaak alcoholvrije dranken worden verstrekt, en waarvan de exploitatie overwegend tijdens winkeltijden plaatsvindt, zoals een lunchroom, broodjeszaak en een ijssalon).
- Aanvaarding in overleg.
- Op het voorgelegen dorpsplein is een gratis parkeerterrein.
- De tegenover gelegen supermarkt MCD is in 2017 geheel verbouwd en aanmerkelijk vergroot en biedt tevens onderdak aan een Primera. Aan het plein zijn tevens een slager, bakker, accountantskantoor en cafetaria gevestigd.
- De winkel maakt met de bovengelegen kantoorruimte onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De jaarlijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 426,70 per jaar (prijspeil 2019).

LOCATIE:
In Beesd vindt u alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het dorp biedt een supermarkt, een school en volop verenigingen en recreatiemogelijkheden.
Wie in Beesd woont, kan heerlijk wandelen en fietsen door de landelijke omgeving. Met de auto staat u snel op de snelwegen A2 en A15, waar vandaan u Tiel, Gorinchem, ‘s-Hertogenbosch of Utrecht snel bereikt.
Daarnaast heeft Beesd een treinstation, busdienst en regiotaxi.

Het kantoor ligt aan het Dorpsplein. Hier vandaan wandelt u zo door naar bijvoorbeeld de Voorstraat met de monumentale panden en de karakteristieke leilindes. Ontdek de natuur, lanen, bossen en akkers van het nabijgelegen landgoed Mariënwaerdt tijdens een wandeling of fietstocht.

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Beesd 2018’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd’. Deze bestemming laat de volgende gebruiken toe: detailhandel, horeca in categorie 1, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl of u kunt de tekst opvragen bij ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 249.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Indien gewenst op korte termijn te aanvaarden BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 185 m² Diversen In units vanaf 185 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Overige
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
185 m²
In units vanaf
185 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
Functie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
185 m²
Verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring