Terug naar de resultaten
Verhuurd
Industrieweg 8 A in Beesd 4153 BW

Industrieweg 8 a

4153 BW Beesd
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Op het in ontwikkeling zijnde industrieterrein Homburg gelegen bedrijfsruimte van circa 528 m² te huur. Het pand is gelegen op zeer korte afstand van Rijksweg A2 en knooppunt Deil met aansluiting op de A15. NS-station Beesd is op korte afstand. De ruimte is functioneel ingedeeld en heeft naast de bedrijfshal, een inpandig kantoor en kantineruimte met toiletgroep. Parkeren kan op eigen terrein....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 553 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op het in ontwikkeling zijnde industrieterrein Homburg gelegen bedrijfsruimte van circa 528 m² te huur. Het pand is gelegen op zeer korte afstand van Rijksweg A2 en knooppunt Deil met aansluiting op de A15. NS-station Beesd is op korte afstand.

De ruimte is functioneel ingedeeld en heeft naast de bedrijfshal, een inpandig kantoor en kantineruimte met toiletgroep. Parkeren kan op eigen terrein.

Het pand maakt onderdeel uit van een groter geheel, met bedrijven in diverse branches. Het is mogelijk aanvullende kantoorruimte te huren aan Industrieweg 8, de voorzijde van hetzelfde complex.

HUURPRIJS:
Prijs op aanvraag.

INDELING:
Bedrijfshal van 22 x 24 meter met een inpandige kantoor-/kantineruimte met toiletgroep van ca. 50 m².

OVERIGE:
* De hal wordt verwarmd middels een heater.
* De overheaddeur is 7 meter breed en 4,3 meter hoog. De vrije hoogte van de hal bedraagt 5,3 meter.
* Aanvaarding in overleg.
* Het voorschot voor de levering van gas, water en elektra wordt nader bepaald en is afhankelijk van de werkzaamheden van de huurder.
* Infrastructuur voor internet is aanwezig, huurder dient zelf abonnement af te sluiten.
* Betaling: per maand vooruit.
* Naastgelegen kantoorruimte is aanvullend te huur voor € 80,= per m² per jaar.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het pand is gelegen op Bedrijventerrein Homburg, direct aan de A2 en nabij knooppunt Deil, waar de verbindingen Noord-Zuid (A2) en Oost-West (A15) elkaar kruisen. Tevens beschikt Beesd over een NS-station.
De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan door samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ruim 10.000 hectare, één van de grootste gemeenten van de West Betuwe. Op dit moment telt de gemeente in totaal ca. 26.000 inwoners. Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente Geldermalsen.
Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, te weten ‘Beesd 2018’, met als enkelbestemming Bedrijventerrein en aanduiding bedrijf t/m categorie 3.2. In het bestemmingsplan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Ontwikkelingen en voorgenomen plannen zullen altijd worden getoetst aan het bestemmingsplan. Derhalve is het raadzaam om bij de gemeente Geldermalsen informatie in te winnen over eventuele door u voorgenomen (ver)bouwplannen. Ook raden wij u aan om u te laten voorlichten over eventuele geplande ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening in de nabije toekomst en over plannen op langere termijn. Deze laatste categorie hoeft niet altijd te zijn vastgelegd in een bestemmingsplan. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, Kuipershof 2, telefoon 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 553 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 500 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 528 m² Oppervlakte kantoorruimte 25 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Bedrijventerrein Homburg Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
528 m²
Vrije hoogte
500 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
25 m²
Aantal verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.