Terug naar de resultaten
Verkocht
Homburg 17 B in Beesd 4153 BS

Homburg 17 B

4153 BS Beesd
Vraagprijs € 505.000,- k.k. Huurprijs € 3.450,- p.m. Verkocht

Omschrijving

Modern bedrijfspand (425 m²) met verzorgd kantoor aan de voet van de Rijksweg A2 Op het nieuwe bedrijventerrein Homburg is in 2017 dit moderne bedrijfspand gebouwd. Het gebouw bestaat uit 250 m² bedrijfsruimte, 175 m² kantoor verdeeld over 2 bouwlagen en 50 m² entresolvloer in de bedrijfshal. Het pand is gelegen op ca. 800 m² eigen grond en heeft naast en achter het gebouw parkeer gelegenheid op...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 425 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Modern bedrijfspand (425 m²) met verzorgd kantoor aan de voet van de Rijksweg A2

Op het nieuwe bedrijventerrein Homburg is in 2017 dit moderne bedrijfspand gebouwd. Het gebouw bestaat uit 250 m² bedrijfsruimte, 175 m² kantoor verdeeld over 2 bouwlagen en 50 m² entresolvloer in de bedrijfshal.
Het pand is gelegen op ca. 800 m² eigen grond en heeft naast en achter het gebouw parkeer gelegenheid op eigen terrein.
Door de zichtlocatie direct aan de op- en afrit van de Rijksweg A2 en aan de toegangsweg naar Beesd is het een goed herkenbaar object met voldoende mogelijkheid voor gevelreclame.

VRAAGPRIJS:
€ 505.000,= k.k. excl. BTW

HUURPRIJS:
€ 3.450,= per maand excl. BTW.

INDELING:
Begane grond: entree aan de kantoorzijde met representatieve ontvangstruimte, toiletgroep, spreekkamer.
Doorgang naar de bedrijfsruimte waar ook de kantine is gesitueerd. Deze is voorzien van een modern keukenblok met diverse apparatuur.
De bedrijfsruimte is voorzien van 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren, voldoende daglicht toetreding en een entresolvloer van ca. 50 m² voor extra opslagruimte. Op deze extra vloer is tevens de palletkachel gesitueerd waarmee het gebouw verwarmd wordt.

Verdieping: de kantoorruimte aan de voorzijde is voorzien van een hele verdiepingsvloer welke is ingericht als ruime open kantoorruimte voorzien van airco, systeemplafond, led-verlichting en vloerbedekking.

AANVULLENDE INFORMATIE:
* Verwarming middels palletkachel waardoor het gebouw zeer lage stookkosten kent;
* Vloerbelasting in de bedrijfsruimte 2.000 kg/m²;
* Vrije hoogte in de bedrijfsruimte 6.40 meter;
* Kantoor verdieping voorzien van airco installatie;
* Kantine is voorzien van een inbouwkeuken met vaatwasser en koelkast;
* Oplevering bedrijfshal mogelijk na gereedkoming nieuwbouw van de eigenaar / verhuurder. Dit is geschat eind 2019. De kantoorruimte is in overleg per direct beschikbaar.

PARKMANAGEMENT:
Op bedrijventerrein Homburg zal parkmanagement worden ingesteld gericht op beheer en onderhoud van het bedrijventerrein. Een koper van het object krijgt een verplichting tot het duurzaam in stand houden van participatie van de nog op te richten (coöperatieve) verenigingsvorm of andersoortige verenigingsvorm alsmede het voldoen van de bijbehorende contributies.
Ook huurders dienen zich te conformeren aan de regels en bijdragen van parkmanagement.

LOCATIE:
In Beesd vindt u alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het dorp biedt naast de ondernemingen op het bedrijventerrein ondermeer een supermarkt, een school en volop verenigingen en recreatiemogelijkheden.
Wie in Beesd woont, kan heerlijk wandelen en fietsen door de landelijke omgeving. Met de auto staat u snel op de snelwegen A2 en A15, waar vandaan u Tiel, Gorinchem, ‘s-Hertogenbosch of Utrecht snel bereikt.
Daarnaast heeft Beesd een treinstation, busdienst en regiotaxi.
Beesd is onderdeel van de gemeente West-Betuwe. De huidige gemeente West-Betuwe is in januari 2019 ontstaan door middel van een samenvoeging van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. West-Betuwe telt in totaal 26 kernen, waarvan Geldermalsen de grootste is. De gemeente West-Betuwe heeft ongeveer 50.200 inwoners. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal woont in Geldermalsen.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van de West Betuwe wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.

BESTEMMING:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Beesd Homburg Noord’, vastgesteld in 2016 en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Deze bestemming laat de volgende gebruiken toe: gebruik t.b.v. bedrijven t/m milieucategorie 3.2 zoals opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan. Detailhandel is uitsluitend toegestaan voor verkoop van auto's, boten, caravans en volumineuze detailhandel. Productie gebonden detailhandel uitsluitend als ondergeschikte functie.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het gebouw.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.

Voorwaarden bij koop:
Koopakte:
Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed HVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris:
Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom:
Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering:
Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

Voorwaarden bij huur:
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van uw aan te tonen financiële gegoedheid alsmede gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW (en servicekosten).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 505.000,- kosten koper Huurprijs € 3.450,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting na gereedkoming nieuwbouw eigenaar / verhuurder BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 425 m² Perceeloppervlakte 800 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 640 cm Oppervlakte kantoorruimte 175 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Direct aan afrit A2 gelegen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
250 m²
Vrije hoogte
640 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
175 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco

Plattegronden

Homburg 17 B in Beesd 4153 BS Homburg 17 B in Beesd 4153 BS Homburg 17 B in Beesd 4153 BS Homburg 17 B in Beesd 4153 BS

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.