Terug naar de resultaten
Nieuw
Beijerdstraat 9 in Beusichem 4112 NE

Beijerdstraat 9

4112 NE Beusichem
Huurprijs € 430,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw is een showroom-/opslagruimte beschikbaar op de verdieping met een oppervlakte van 258 m². De eigenaar heeft zelf zijn bedrijf op de begane grond, dit betreft een autobedrijf en leasemaatschappij. Daarnaast zijn er nog 4 bedrijven in het pand gevestigd, o.a. een grafisch ontwerpbureau, beveiligingsadviesbureau, organisatiebureau congressen, bedrijf in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 258 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw is een showroom-/opslagruimte beschikbaar op de verdieping met een oppervlakte van 258 m².

De eigenaar heeft zelf zijn bedrijf op de begane grond, dit betreft een autobedrijf en leasemaatschappij. Daarnaast zijn er nog 4 bedrijven in het pand gevestigd, o.a. een grafisch ontwerpbureau, beveiligingsadviesbureau, organisatiebureau congressen, bedrijf in podium- en beeldende kunsten, showroom kachels.

De entree, receptie en sanitaire voorzieningen op de begane grond worden gemeenschappelijk met de andere huurders gebruikt. Uw bezoek wordt representatief ontvangen in deze ruimte.

HUURPRIJS:
€ 430,= per maand exclusief BTW en vergoeding voor verbruik verwarming, water en elektra.

INDELING:
Begane grond:
Representatieve entree met receptie balie, toiletgroep en keuken, reclame aanduidingen van diverse huurders zijn mogelijk in deze ruimte.

Verdieping:
Op de verdieping bevindt zich de opslag of showroomruimte van 258 m². Zeer geschikt als presentatieruimte, of voor bijvoorbeeld yoga- / oefenruimte. Deze ruimte heeft geen daglichttoetreding.

OVERIGE INFORMATIE:
* Voor het verbruik van verwarming, water en elektra zullen servicekosten in rekening worden gebracht. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van bedrijf en gebruik door huurders. Er zijn geen tussenmeters per ruimte aanwezig. Verbruik zal naar rato van het gehuurde aantal m²'s in rekening worden gebracht.
* Aanvaarding op korte termijn mogelijk.
* Aantrekkelijk huurprijsniveau, de kosten zijn zelfs maar € 20,= per m² per jaar.
* De infrastructuur voor internet is aanwezig, huurders dienen zelf een abonnement af te sluiten voor aansluiting in de gehuurde ruimte(n).
* Alarm- en brandmeldinstallatie aanwezig.
* Parkeren op eigen terrein mogelijk. De parkeerplaatsen voor het pand zijn bedoeld voor bezoekers van het gebouw. Huurders kunnen aan de zij- en achterkant parkeren. Het terrein is afsluitbaar met hekwerk.
* Ideale ruimte voor showroom, groothandel, webwinkel (geen detailhandel).
* Het pand wordt gedeeld met de eigenaar en meerdere huurders.
* Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden nodigen wij u van harte uit om ter plaatse te komen kijken.
* Betaling: per maand vooruit.
* et object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Beusichem is onderdeel van de gemeente Buren.
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A2 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel en Culemborg met aansluitende busverbindingen.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Kernen Buren’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Maurik, telefoonnummer 14 0344.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 430,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk indien gewenst BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 258 m² Verkoopoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 1950 m² Frontbreedte 820 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 258 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte Welstandsklasse C2
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, toilet, pantry
Oppervlakte
258 m²
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
258 m²
In units vanaf
258 m²
Verkoop vloeroppervlakte
258 m²
Verdiepingen
2
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
C2
Showroom
Ja

Plattegronden

Beijerdstraat 9 in Beusichem 4112 NE Beijerdstraat 9 in Beusichem 4112 NE

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.