Terug naar de resultaten
Te koop
Klassenburgerstraat 5 in Beusichem 4112 NG

Klassenburgerstraat 5

4112 NG Beusichem
Vraagprijs € 675.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Beleggingsobject: 2 verhuurde bedrijfsruimten Aan de rand van het bedrijventerrein Beusichem en grenzend aan recreatiegebied De Meent gelegen beleggingsobject bestaande uit 2 separaat verhuurde bedrijfsruimten met ondergrond en omheind voorterrein. Vraagprijs € 625.000,= k.k. Verkoop per bedrijfsruimte apart is mogelijk. Prijzen op aanvraag. Indeling: Links: Het linker gebouw is verhuurd aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 2050 m²
Lees meer

Omschrijving

Beleggingsobject: 2 verhuurde bedrijfsruimten

Aan de rand van het bedrijventerrein Beusichem en grenzend aan recreatiegebied De Meent gelegen beleggingsobject bestaande uit 2 separaat verhuurde bedrijfsruimten met ondergrond en omheind voorterrein.

Vraagprijs € 625.000,= k.k.
Verkoop per bedrijfsruimte apart is mogelijk. Prijzen op aanvraag.

Indeling:
Links:
Het linker gebouw is verhuurd aan een meubel bedrijf welke het object geheel als toonzaal gebruikt.
Entree, showroom, technische ruimte met cv-opstelling, sanitaire ruimten geheel achterin de toonzaal, kleine half open verdiepingsvloer welke ook gebruikt wordt als showroom.
Oppervlakten: begane grond 1.176 m² waarvan 1.098 m² showroom en 78 m² toilet / technische ruimte. 137 m² verdiepingsvloer. Totaal: 1.313 m²

Rechts:
Showroom verhuurd aan een sanitair handel.
Oppervlakte: 737 m² bedrijfsruimte.

Huurcontracten:
Het huurcontract voor de linker meubel showroom loopt in ieder geval tot 14-8-2019. Daarna voor onbepaalde tijd. Opzegtermijn 6 maanden. Huurder heeft niet aangegeven te willen opzeggen. Huurprijs € 36.000,= per jaar.

Het huurcontract van de rechter showroom loopt in ieder geval tot 31-10-2020, verlenging per 5 jaar. Opzegtermijn 1 jaar Huurder heeft niet aangegeven te willen opzeggen. Huurprijs € 21.000,= per jaar.

Koop breekt geen huur. De met beide huurders gemaakte afspraken vastgelegd in een huurovereenkomst dienen dan ook door koper(s) te worden gerespecteerd.

Bijzonderheden:
Het gebouw maakt nu onderdeel uit van een groter complex met achtergelegen bedrijfshal.

Beide gebouwen zijn aangesloten op 1 aansluiting voor gas, water, elektra en riolering.

De oprit dient voor de toegankelijkheid van de bedrijven ten alle tijden vrij gehouden te worden.

Voorzieningen:
- verwarming middels indirect gestookte heaters;
- verlichting.

Bouwwijze:
Stalen spanten constructie met metalen gevelplaten. Betonvloer. Houten kozijnen. Het linkerdeel heeft een zadeldak met grote lichtstraat, rechts plat dak met bitumen dakbedekking.

Locatie:
Beusichem is onderdeel van de gemeente Buren.
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A2 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel en Culemborg met aansluitende busverbindingen.

Overige:
* Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)
* Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.
* Waarborgsom: deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.
* Financiering: indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.
* Ouderdomsclausule: Indien van toepassing wordt aan koper bekend verondersteld, dat dit pand meer dan 30 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere panden. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen van elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand op optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht nimmer belemmerend te werken op het in artikel 5.3 omschreven gebruik.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 675.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 2050 m² Perceeloppervlakte 3431 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 15 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Regio
Gelderland
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
3
Oppervlakte
2050 m²
Aantal huurders
2
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 57.000,-
Resterende looptijd contract
24 maanden
Bruto aanvangsrendement
8%
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.