Terug naar de resultaten
Verhuurd
De Kerswerf 12 B in Beusichem 4112 ME

De Kerswerf 12 B

4112 ME Beusichem
Huurprijs € 1.500,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Representatieve bedrijfsruimte (198 m²) met kantoor (100 m²). Op modern bedrijventerrein in Beusichem gelegen vrijstaand bedrijfspand waarvan het voorste deel, bestaande uit bedrijfsruimte met deels een verdiepingsvloer en een speels ingedeeld kantoor te huur is. Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. HUURPRIJS: € 1.500,= per maand excl. BTW en servicekosten. INDELING:...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 298 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Representatieve bedrijfsruimte (198 m²) met kantoor (100 m²).

Op modern bedrijventerrein in Beusichem gelegen vrijstaand bedrijfspand waarvan het voorste deel, bestaande uit bedrijfsruimte met deels een verdiepingsvloer en een speels ingedeeld kantoor te huur is.
Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

HUURPRIJS:
€ 1.500,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Bedrijfshal met elektrisch bedienbare overheaddeur (3.20 m hoog) en deels een verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte met vrije hoogte van 5.87 meter is 68 m² groot, de rest van de bedrijfsruimte ter grootte van 65 m² is voorzien van een verdiepingsvloer (eveneens 65 m²). Deze verdiepingsvloer is zowel vanuit de hal als vanuit het kantoor bereikbaar. Onder de verdiepingsvloer is de vrije hoogte 2.82 meter.
Vanuit de bedrijfsruimte is de keuken bereikbaar en de entreehal van de kantoren.
Het kantoor is ingedeeld met entreehal, toilet, kantoor in driehoek vorm aan de voorzijde van het gebouw, 2de entree aan de linkerzijde van het gebouw met toegang naar verdieping. Deze is dus eventueel apart te verhuren. De verdieping bestaat uit een speels ingedeelde kantoor -/ werkruimte met toegang naar de entresolvloer in de bedrijfshal.
Door de vormgeving van het kantoordeel is er veel daglicht inval. De ramen zijn voorzien van shutters t.b.v. zonwering.

OVERIGE:
* Alarm installatie aanwezig.
* Er behoren 2 parkeerplaatsen bij het te huren gedeelte.
* Op termijn is uitbreiding van de oppervlakte van de bedrijfsruimte mogelijk. De achter gelegen hal (55 m²) is nu separaat verhuurd.
* De kantoorruimte wordt verwarmd middels vloerverwarming gestookt door een Nefit HR-ketel, de bedrijfsruimte is voorzien van een heater.
* Het kantoor op de verdieping is voorzien van airco, houten vloer en balkenplafond waardoor het een zeer prettig ogende werkruimte is.
* Energie verbruik wordt gemeten aan de hand van tussenmeters. De servicekosten betreffen het voorschot voor het energie verbruik.
* Aanvaarding in overleg.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Beusichem is onderdeel van de gemeente Buren.
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A2 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel en Culemborg met aansluitende busverbindingen.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Kernen Buren’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Maurik, telefoonnummer 14 0344.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 298 m² Perceeloppervlakte 986 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Op representatief bedrijventerrein gelegen met voldoende openbare parkeerruimte in de straat. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
198 m²
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Airco
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.