Terug naar de resultaten
Verkocht
Klassenburgerstraat 7 in Beusichem 4112 NG

Klassenburgerstraat 7

4112 NG Beusichem
Vraagprijs € 145.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

376 m² bedrijfsruimte met klein kantoor Aan de rand van het bedrijventerrein Beusichem en grenzend aan recreatiegebied De Meent gelegen bedrijfsruimte met inpandig kantoor. De ruimte is gelegen achter een ander gebouw en derhalve beperkt zichtbaar vanaf de openbare weg. Ideale ruimte voor opslag of lichte productie werkzaamheden! Vraagprijs € 145.000,= k.k. Indeling: via het omheinde...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 376 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

376 m² bedrijfsruimte met klein kantoor

Aan de rand van het bedrijventerrein Beusichem en grenzend aan recreatiegebied De Meent gelegen bedrijfsruimte met inpandig kantoor. De ruimte is gelegen achter een ander gebouw en derhalve beperkt zichtbaar vanaf de openbare weg.
Ideale ruimte voor opslag of lichte productie werkzaamheden!

Vraagprijs € 145.000,= k.k.

Indeling:
via het omheinde buitenterrein komt men via een oprit bij de betreffende bedrijfsruimte. De ruimte is toegankelijk via een overheaddeur of loopdeur. Open bedrijfsruimte van 357 m² welke verwarmd wordt middels een heater. Inpandig eenvoudig kantoor van 19 m², separaat toilet.

Bijzonderheden:
Het gebouw maakt nu onderdeel uit van een groter complex met de voor- en naastgelegen bedrijfshallen. Nutsvoorzieningen en riolering zijn nog niet gescheiden hiervan. Ook dient het perceel nog kadastraal te worden uitgemeten.
Verkoper zal voor overdracht zorg dragen voor splitsing van het geheel.

De voorgelegen bedrijfsruimten zijn ook te koop (in verhuurde staat). Bij separate verkoop zal een erfdienstbaarheid gevestigd dienen te worden om te komen en te gaan naar de openbare weg over de oprit.
De oprit dient voor de toegankelijkheid van het voorgelegen bedrijf ten alleen tijde vrij gehouden te worden.

Voorzieningen:
- verwarming middels een direct gestookte heater;
- tl-verlichting;
- handbediende overheaddeur van 4 x 4 meter
- vrije hoogte bedrijfsruimte 6.27 meter.

Bouwwijze:
Stalen spanten constructie met metalen gevelplaten. Betonvloer. Houten kozijnen. Plat dak voorzien van bitumen dakbedekking (2017).

Locatie:
Beusichem is onderdeel van de gemeente Buren.
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A2 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel en Culemborg met aansluitende busverbindingen.

Overige:
* Koopakte: Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)
* Notaris: Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.
* Waarborgsom: deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.
* Financiering: indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.
* Ouderdomsclausule: Indien van toepassing wordt aan koper bekend verondersteld, dat dit pand meer dan 30 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere panden. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen van elektriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand op optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht nimmer belemmerend te werken op het in artikel 5.3 omschreven gebruik.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 145.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 376 m² Vrije hoogte 627 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 357 m² Oppervlakte kantoorruimte 19 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
357 m²
Vrije hoogte
627 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
19 m²
Aantal verdiepingen
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.