Terug naar de resultaten
Verkocht
Voorkoopstraat 1 A in Beusichem 4112 NM

Voorkoopstraat 1 a

4112 NM Beusichem
Vraagprijs € 300.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

In buitengebied gelegen bedrijfspand 473 m² met royaal buitenterrein. Net buiten Culemborg en aan de parallelweg van de provinciale weg naar Beusichem staat dit vrijstaande bedrijfspand bestaande uit 338 m² bedrijfsruimte, 60 m² kantine / kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen, op de verdieping ± 75 m² bergruimte. Het geheel is gesitueerd op een zeer royaal en geheel omheind terrein van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 476 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

In buitengebied gelegen bedrijfspand 473 m² met royaal buitenterrein.

Net buiten Culemborg en aan de parallelweg van de provinciale weg naar Beusichem staat dit vrijstaande bedrijfspand bestaande uit 338 m² bedrijfsruimte, 60 m² kantine / kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen, op de verdieping ± 75 m² bergruimte.
Het geheel is gesitueerd op een zeer royaal en geheel omheind terrein van 4.335 m² waarvan een groot deel verhard is. Daarnaast behoort een perceel van 805 m² tot het geheel. Dit perceel is geheel onverhard.

VRAAGPRIJS:
€ 300.000,= k.k.

INDELING:
Aan de rechterzijde van het gebouw gelegen werkplaats met overheaddeur en krachtstroom, toilet, verwarming middels houtkachel, klein kantoor/kantine op verdieping. In het midden van het pand is ca. 140 m² stallingsruimte aanwezig voorzien van 2 roldeuren en vloeistofdichte betonvloer. Deze ruimte is niet verwarmd en beschikt over een verdiepingsvloer van ca. 75 m² t.b.v. opslag licht materiaal. De linkerzijde van het gebouw is geschikt als werkplaats en voorzien van kantine, kluiskast en sanitaire voorzieningen. Op de verdieping een kantoor van ca. 30 m².

ERF/BUITENTERREIN:
Het buitenterrein is geheel omheind met een hekwerk en beschikt over een elektrische bedienbaar schuifhek. Het buitenterrein is deels verhard met klinkerbestrating.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* Het dak is recent vernieuwd en bestaat uit een geïsoleerd dak.
* Vrije hoogte varieert van 2,75 m - 4,16 m tot 7 m.
* Er zijn 4 overheaddeuren aanwezig, waarvan 3 met een hoogte van 3,25 m en 1 met een hoogte van 4 m.
* Het object is degelijk gebouwd als overheidsgebouw t.b.v. zoutopslag.
* Er is een uitgebreide groepenkast met krachtstroominstallatie aanwezig.

LOCATIE:
Beusichem is onderdeel van de gemeente Buren. De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A15 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel met aansluitende busverbindingen en/of de treintaxi.

ALGEMEEN:
Het object heeft als bestemming 'bedrijf-beperkt' en is op dit moment specifiek bestemd als transport begeleiding servicebedrijf. Elk ander gebruik zal moeten worden aangevraagd bij het bevoegd gezag. Meer informatie over de bestemming is te lezen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

DISCLAIMER:
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 300.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Bouwjaar toelichting verbouwd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 476 m² Perceeloppervlakte 5140 m² Vrije hoogte 416 cm Oppervlakte kantoorruimte 63 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 30 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud buiten toel. Dak recent vernieuwd
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
413 m²
Vrije hoogte
416 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
63 m²
Aantal verdiepingen
2
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
2000 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring