Terug naar de resultaten
Te huur
Graafschapsstraat 12 (Ged) in Buren 4116 GE

Graafschapsstraat 12 (ged)

4116 GE Buren
Huurprijs € 725,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur: 60 m² bedrijfs-/opslagruimte met daarnaast 90 m² showroom / werkruimte / kantoor met toilet en keukenblok in kleinschalig verzamelgebouw. In dit gemoderniseerde bedrijfsobject, gelegen op het bedrijventerrein Buren, zijn diverse gebruiksmogelijkheden denkbaar. Zoals bijvoorbeeld, werkruimte met showroom en kantoor, opslag, atelier, hobby- of kantoorruimte. Ook ideaal voor webshops bij...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te huur: 60 m² bedrijfs-/opslagruimte met daarnaast 90 m² showroom / werkruimte / kantoor met toilet en keukenblok in kleinschalig verzamelgebouw.

In dit gemoderniseerde bedrijfsobject, gelegen op het bedrijventerrein Buren, zijn diverse gebruiksmogelijkheden denkbaar. Zoals bijvoorbeeld, werkruimte met showroom en kantoor, opslag, atelier, hobby- of kantoorruimte. Ook ideaal voor webshops bij gebruik als opslag met inpakruimte.

Huurprijs € 725,= per maand excl. BTW en servicekosten.

Indeling:
Opslagruimte (60 m²) met overheaddeur en een vrije hoogte van 2.80 meter.
Middels dubbele loopdeur toegang tot open werk-/ showroom- of kantoorruimte (70 m²) welke is voorzien van een gladde vloerafwerking. Separaat kantoor of kantine met keukenblok en toilet (20 m²).

Overige:
* De overheaddeur is 2.60 meter hoog en 3.50 meter breed.
* Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen, omheind, terrein aanwezig. Dit terrein wordt gezamenlijk gebruikt met de andere huurders.
* Aanvaarding kan op korte termijn plaats vinden.
* De servicekosten bedragen € 75,= per maand excl. BTW, omvatten het verbruik van gas en water, alsmede bijdrage onkruidbestrijding buitenterrein inclusief hekwerk en buitenverlichting. Het voorschot voor verbruik van elektra bedraagt met het huidig energieverbruik € 185,= per maand excl. BTW, waarbij vermeld dient te worden dat de huidige huurder een grote koelcel in de ruimte heeft staan die veel energie verbruikt. Het elektra verbruik wordt opgemeten middels de aanwezige tussenmeter en wordt jaarlijks verrekend.
* Er is een internetaansluiting in de ruimte beschikbaar, huurder kan hier naar eigen keuze een abonnement voor afsluiten op eigen rekening.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
*Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd

Locatie:
Het pand is gesitueerd op het bedrijventerrein in Buren. In de dorpskern zijn diverse voorzieningen op het gebied van winkels en horeca aanwezig.
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer
het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A15 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel met aansluitende busverbindingen en/of de treintaxi.

Bestemming:
Het pand valt onder het bestemmingsplan Bedrijventerrein Buren, heeft als bestemming Bedrijf en mag gebruikt worden voor bedrijvigheid zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten die als bijlage is opgenomen bij het bestemmingsplan voor bedrijven t/m milieu categorie 3.2. Nadere informatie over het toegestane gebruik kunt u vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl, of bij de gemeente Buren.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 725,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk indien gewenst BTW van toepassing Ja Servicekosten € 260,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2015 Bouwjaar toelichting geheel verbouwd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 1414 m² Vloerbelasting 500 kg/m² Vrije hoogte 280 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 60 m² Oppervlakte kantoorruimte 90 m² Energie Energieklasse C Energie einddatum 18-04-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
60 m²
Vrije hoogte
280 cm
Vloerbelasting
500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
90 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen

Plattegronden

Graafschapsstraat 12 (Ged) in Buren 4116 GE Graafschapsstraat 12 (Ged) in Buren 4116 GE

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.