Terug naar de resultaten
Te huur
Graafschapsstraat 5 in Buren 4116 GE

Graafschapsstraat 5

4116 GE Buren
Vraagprijs € 1.400,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

249 m² bedrijfsruimte met keuken en toilet, bedrijventerrein Buren. Op het bedrijventerrein van het historische stadje Buren gelegen functionele bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van verwarming, hoge overheaddeur en zware vloerbelasting. HUURPRIJS: € 1.400,= per maand excl. BTW en servicekosten (vergoeding gas, water en elektra). INDELING: De bedrijfsruimte is toegankelijk via een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 297 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

249 m² bedrijfsruimte met keuken en toilet, bedrijventerrein Buren.

Op het bedrijventerrein van het historische stadje Buren gelegen functionele bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van verwarming, hoge overheaddeur en zware vloerbelasting.

HUURPRIJS:
€ 1.400,= per maand excl. BTW en servicekosten (vergoeding gas, water en elektra).

INDELING:
De bedrijfsruimte is toegankelijk via een 5 meter hoge overheaddeur en is bijzonder geschikt voor gebruik als productieruimte. Er zijn diverse krachtstroom aansluitingen in de hal aanwezig en een voorbereiding voor een kraanbaan.
Verwarming middels straalkachels.
Op de verdiepingsvloer (ca. 48 m²) wordt een eigen keuken en toilet gerealiseerd.

Er is geen buitenterrein beschikbaar.

PRAKTISCHE INFO:
- datum oplevering in overleg te bepalen, kan indien gewenst op redelijk korte termijn;
- de te huren ruimte betreft een deel van een groter bedrijfsgebouw. De ruimte wordt geheel afgescheiden en heeft eigen voorzieningen voor keuken en toilet. De eigenaar gebruikt het andere gedeelte zelf t.b.v. zijn Grondwerk- en Bestratingsbedrijf.
- de servicekosten bedragen een voorschot voor verbruik gas, water en elektra. Hoogte van het bedrag is afhankelijk van het gebruik van de huurder.
- het draagvermogen van de vloer in de bedrijfsruimte is geschat op minimaal 2.000 kg/m². De verdiepingsvloer in de bedrijfsruimte heeft een draagvermogen van 300 kg/m².

HUUR INFO:
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd

LOCATIE:
Het pand is gesitueerd op het bedrijventerrein in Buren. In de dorpskern zijn diverse voorzieningen op het gebied van winkels en horeca aanwezig.
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A15 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel met aansluitende busverbindingen en/of de treintaxi.

BESTEMMING:
Het pand valt onder het bestemmingsplan Bedrijventerrein Buren, heeft als bestemming Bedrijf en mag gebruikt worden voor bedrijvigheid zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten die als bijlage is opgenomen bij het bestemmingsplan voor bedrijven t/m milieu categorie 3.2. Nadere informatie over het toegestane gebruik kunt u vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl, of bij de gemeente Buren.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.400,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1993 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 297 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 600 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
297 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vloerbelasting
2000 kg/m²

Plattegronden

Graafschapsstraat 5 in Buren 4116 GE Graafschapsstraat 5 in Buren 4116 GE

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.