Terug naar de resultaten
Verkocht
Randweg 2 - 6 in Buren 4116 GH

Randweg 2 - 6

4116 GH Buren
Vraagprijs € 385.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte / showroom met kantoor. Begane grond 332 m², verdieping 290 m². Op het moderne deel van bedrijventerrein Buren gelegen zeer representatief afgewerkte bedrijfsruimte met kantoor. Het pand is op dit moment in gebruik als showroom van een fietsenzaak. Door de multifunctionele bouwwijze is het object ook zeer geschikt voor gebruik als productieruimte met kantoor, opslag en is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 622 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Moderne bedrijfsruimte / showroom met kantoor. Begane grond 332 m², verdieping 290 m².

Op het moderne deel van bedrijventerrein Buren gelegen zeer representatief afgewerkte bedrijfsruimte met kantoor. Het pand is op dit moment in gebruik als showroom van een fietsenzaak. Door de multifunctionele bouwwijze is het object ook zeer geschikt voor gebruik als productieruimte met kantoor, opslag en is zelfs gemakkelijk in 2 delen te splitsen voor eigen gebruik en/of verhuur.
Vanwege het huidige gebruik is de ruimte nagenoeg volledig voorzien van een verdiepingsvloer. Deze is, indien gewenst, eenvoudig in zijn geheel of deels weer te demonteren waardoor weer een goede vrije hoogte ontstaat.

VRAAGPRIJS:
€ 385.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond: entree middels loopdeur in pui met veel glas aan de voorzijde, keurig afgewerkte showroom met siergrindvloer, veel licht inval via de raampartijen in de gevel, toilet, werkplaats ruimte met overheaddeur en gecoate vloer, uitstortgootsteen en toilet, aan 2 zijden van het gebouw een opgang naar de verdieping waarvan 1 een brede 'klanten' trapopgang met royale vide zodat men makkelijk naar boven loopt, goederenlift.

Verdieping is deels in gebruik als showroom, aan de voorzijde van het gebouw is een modern kantoor gesitueerd voorzien van airco, kantine met keukenblok, magazijnruimte, cv-ruimte met dubbele opstelling van ketels (Nefit) uit 2008.

Voor het pand is een deel van het voorterrein afgezet met een stalen hekwerk om ruimte te creëren voor het uitstallen van fietsen. Deze ruimte kan echter ook gebruikt worden als eigen parkeerplaatsen. Naast het gebouw zijn meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
- Het pand is ontworpen als 2 gebouwen (huisnr. 2 en huisnr. 6) en is derhalve makkelijk te splitsen in 2 delen indien gewenst. Er zijn nog 2 meterkasten in het pand aanwezig (gebouw nr. 6 thans niet aangesloten vanwege anders dubbele vaste lasten). De verkoop betreft dan ook 2 kadastrale percelen. Totale perceel 621 m².
- Bouwjaar 2008.
- In de zijgevel is een overheaddeur aanwezig. Deze valt op dit moment binnen nauwelijks op daar er in de winkel stellingen voor staan, echter indien gewenst gewoon te gebruiken t.b.v. laden lossen via de zijkant van het gebouw.
- De CV-ketels verwarmen de radiatoren in het kantoor en de 3 indirect gestookte heaters op de begane grond.
- Vloerbelasting begane grond 2.000 kg/m², vloerbelasting verdieping 300 kg/m².
- Het gebouw is voorzien van alarminstallatie, camera bewaking en krachtstroom.
- Aanvaarding in overleg.

BOUWWIJZE:
Het pand is opgetrokken uit een stalen spanten constructie met betonsteen trasraam en geïsoleerde stalen gevelprofielplaten. De ramen en kozijnen bestaan uit kunststof. Loopdeuren van staal. Beglazing is voorzien van dubbel glas. Het dak bestaat uit Sandwichpanelen.

LOCATIE:
De gemeente Buren is ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeente Buren, Maurik en Lienden. De gemeente Buren is een uitgestrekte plattelandsgemeente en is gelegen tussen Tiel, Culemborg en Geldermalsen in de Neder-Betuwe. Door de centrale ligging in ongeveer het midden van Nederland is de gemeente goed bereikbaar vanuit alle windstreken. De dichtstbijzijnde snelweg is de A2 welke via het knooppunt Deil uitstekend aansluit op alle Rijkswegen. Openbaar vervoer via NS station Tiel en Culemborg met aansluitende busverbindingen.

BESTEMMING:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan kernen Buren en heeft als enkelbestemming: Bedrijventerrein. De voor bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor gebruik voor doeleinden van handel en bedrijf t/m milieu categorie 3.2.
Nadere informatie kunt u vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Voor nadere informatie of een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 622 m² Perceeloppervlakte 621 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 40 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
582 m²
Vloerbelasting
2000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
40 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
622 m²
In units vanaf
622 m²
Verkoop vloeroppervlakte
485 m²
Frontbreedte
1496 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
C2
Showroom
Ja

Video's

Plattegronden

Randweg 2 - 6 in Buren 4116 GH Randweg 2 - 6 in Buren 4116 GH

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring