Terug naar de resultaten
Te huur
Tollenstraat 16 - 18 in Culemborg 4101 BE

Tollenstraat 16 - 18

4101 BE Culemborg
Huurprijs € 3.900,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

620 m² winkel in autovrije deel centrum Op A2-locatie, gelegen dubbel winkelpand van in totaal 620 m². Desgewenst is de winkel te splitsen in 2 delen. Oppervlakte bij splitsing vanaf 265 m². De winkel heeft een royaal front van 13 meter breed en is gelegen op goede locatie nabij sportwinkel, bakker, Phone House en Hema. De verkoopruimte is ca. 383 m² groot en is voorzien van systeemplafond met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 623 m² In units vanaf 265 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

620 m² winkel in autovrije deel centrum

Op A2-locatie, gelegen dubbel winkelpand van in totaal 620 m². Desgewenst is de winkel te splitsen in 2 delen. Oppervlakte bij splitsing vanaf 265 m². De winkel heeft een royaal front van 13 meter breed en is gelegen op goede locatie nabij sportwinkel, bakker, Phone House en Hema.
De verkoopruimte is ca. 383 m² groot en is voorzien van systeemplafond met verlichting, warmte gordijn en een gladde vloer afwerking.
Achterin de winkel is een dagverblijf met achter entree gesitueerd, laden en lossen is mogelijk te maken vanaf de achterliggende straat, daarnaast is er een flink magazijn (82 m²) en een kantoor aanwezig.
Vanuit de winkel is een voormalige bovenwoning bereikbaar. Indien gewenst kan deze worden bij gehuurd.

HUURPRIJS:
€ 3.900,= per maand excl. BTW en servicekosten

Indeling: een iets terugliggende entree partij met de mogelijkheid voor het weer herstellen van een 2de entree aan de straatzijde, royale winkelruimte, dagverblijf, keuken, kantoor, toilet en magazijn.

Overige:
* Voorheen was de winkel in gebruik bij een grote modewinkel, ModeCity, met een dames en een heren afdeling. Voor een dergelijk gebruik met 2 divisies onder 1 dak is het pand bij uitstek geschikt.
* Door de grote oppervlakte zijn gemengde functies of meerdere winkeliers die gezamenlijk huren heel goed mogelijk. We staan open voor nieuwe concepten.
* Aanvaarding is op korte termijn mogelijk.
* Deel huur mogelijk.
* Bijhuren van de voormalige bovenwoning mogelijk.
* Laden en lossen vanaf de Achterstraat mogelijk te maken.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond tot 21.00 uur en er zijn maandelijks koopzondagen. Tevens worden er regelmatig activiteiten georganiseerd vanuit de winkeliersvereniging.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 1’. Deze bestemming laat de volgende gebruiken toe: detailhandel, bestaande horeca, kantoren met balie functie, kleinschalige maatschappelijke voorzieningen tot een oppervlakte van 200 m², publiek verzorgend ambacht en dienstverlening. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.900,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 623 m² Verkoopoppervlakte 403 m² Frontbreedte 1300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 265 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
623 m²
In units vanaf
265 m²
Verkoop vloeroppervlakte
403 m²
Frontbreedte
1300 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
623 m²
In units vanaf
265 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Systeemplafond, verwarming

Plattegronden

Tollenstraat 16 - 18 in Culemborg 4101 BE Tollenstraat 16 - 18 in Culemborg 4101 BE Tollenstraat 16 - 18 in Culemborg 4101 BE

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.