Terug naar de resultaten
Te huur
Chopinplein 3 in Culemborg 4102 CP

Chopinplein 3

4102 CP Culemborg
Huurprijs € 1.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In het winkelcentrum ‘Het Chopinplein’, gelegen winkel-/kantoorruimte van 168 m². De ruimte is voorzien van systeemplafond, verlichting en gladde wand afwerking en voor meerdere doeleinden geschikt. Naast dat het uiteraard een prima winkelruimte is, zou dit pand ook gebruikt kunnen worden als kantoor of praktijkruimte t.b.v. een dienstverlenend bedrijf. Voorheen heeft het dienst gedaan als filiaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² In units vanaf 168 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het winkelcentrum ‘Het Chopinplein’, gelegen winkel-/kantoorruimte van 168 m². De ruimte is voorzien van systeemplafond, verlichting en gladde wand afwerking en voor meerdere doeleinden geschikt. Naast dat het uiteraard een prima winkelruimte is, zou dit pand ook gebruikt kunnen worden als kantoor of praktijkruimte t.b.v. een dienstverlenend bedrijf. Voorheen heeft het dienst gedaan als filiaal van een bank.

Heeft u een bijzonder concept? Bij een goed idee willen de eigenaren meer investeren in de verdere afwerking van het pand of een ander soort bijdrage leveren om uw bijzondere onderneming een kans te geven!

Niet onbelangrijk: 190 gratis parkeerplaatsen voor dit winkelcentrum!

HUURPRIJS:
€ 1.750,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree, open winkelruimte, toilet en pantry aan de achterzijde van het pand. Tevens een achteringang t.b.v. laden en lossen.

OVERIGE:
* De winkel wordt casco verhuurd. Aanwezige voorzieningen zoals keukenblok, systeemplafond en pantry zijn achter gelaten door de vorige huurder en mogen worden gebruikt. Verhuurder is echter niet aansprakelijk voor onderhoud of vervanging
* Oplevering op korte termijn mogelijk.
* Het pand beschikt over nutsvoorzieningen welke rechtstreeks op naam en voor rekening van huurders komen.
* Er is geen verwarming aanwezig in de ruimte.
* Vrijstelling voor daghoreca is bespreekbaar bij de gemeente Culemborg.
* Binnen het winkelcentrum is winkeliersvereniging Chopinplein actief. O.a. met het organiseren van gezamenlijke acties, bijhouden website etc.
* Winkels aanwezig op het Chopinplein:
Kruidvat, COOP Supermarkt, Atlas Versmarkt, bloemenhuis Terweijde, Drogisterij Muller, AKO, voorts een drankenwinkel, dierenspeciaalzaak, cafetaria, Big Bazar, bakker, kapsalon en Domino’s Pizza.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Er wordt een bankgarantie/waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Winkelcentrum Het Chopinplein is gelegen in de wijk Terweijde in Culemborg.

Culemborg is een historische stad aan de rivier de Lek in het westelijk deel van het Betuwse landschap. De stad ligt achter de dijk en van verre zijn de markante vormen van het stadhuis, kerktorens, de binnenpoort en de molens te zien. Met de aanleg van het spoor in 1868 en later de rijksweg A2 in 1935 is Culemborg goed te bereiken vanuit Den Bosch, Utrecht en Amsterdam en vice versa.

Wijk Terweijde is een van de kleurrijkste wijken van Culemborg. Er wonen veel verschillende nationaliteiten. Het woningaanbod is, net als haar bewoners, in deze wijk divers. De Noordrand kenmerkt zich door rustige en betaalbaar wonen en heeft relatief veel koopwoningen. Aan de zuidkant staan met name flats met wat grotere, middel dure huurappartementen, In het middelste deel van de wijk staan voornamelijk sociale huurwoningen en wonen veel mensen met een allochtone achtergrond. Boven het winkelcentrum aan het Chopinplein bevinden zich wat oudere middenklasse appartementen. De openbare ruimte is hier recent opnieuw ingericht en heeft een prettig, open karakter.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Terweijde’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd gebied’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² Verkoopoppervlakte 160 m² Frontbreedte 392 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 190 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 168 m² Locatie Winkelcentrum Locatie toelichting Winkelcentrum Chopinplein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten redelijk Nevenbestemming Kantoorruimte, Maatschappelijk vastgoed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
168 m²
In units vanaf
168 m²
Verkoop vloeroppervlakte
160 m²
Frontbreedte
392 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
168 m²
In units vanaf
168 m²
Aantal verdiepingen
1
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
168 m²
BTW belast
Ja
Bestemmingstype
Maatschappelijk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring