Terug naar de resultaten
Te huur
Tollenstraat 39 in Culemborg 4101 BD

Tollenstraat 39

4101 BD Culemborg
Huurprijs € 1.185,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Karakteristieke kantoor- of praktijkruimte in het centrum van Culemborg. Op een goede zichtlocatie, gesitueerd op de begane grond van een op de hoek van 2 straten gelegen markant gebouw, is deze karakteristieke (kantoor)ruimte van 110 m² beschikbaar. Het monumentale pand heeft een representatieve uitstraling. In het pand zijn nog veel oude details zichtbaar, zoals houten vloeren, hoge plafonds...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m² In units vanaf 110 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Karakteristieke kantoor- of praktijkruimte in het centrum van Culemborg.

Op een goede zichtlocatie, gesitueerd op de begane grond van een op de hoek van 2 straten gelegen markant gebouw, is deze karakteristieke (kantoor)ruimte van 110 m² beschikbaar.

Het monumentale pand heeft een representatieve uitstraling. In het pand zijn nog veel oude details zichtbaar, zoals houten vloeren, hoge plafonds met eeuwenoude balken en glas-in-lood bovenramen en schouw. De (kantoor)ruimte vormt een inspirerende werkomgeving.

Het historische pand ligt op loopafstand van winkels en horecavoorzieningen. Binnen 100 meter is (on)betaald parkeren mogelijk en het NS-station is 5 min. fietsen. Het pand ligt net buiten de afgesloten zone van de binnenstad, waardoor laden en lossen zonder pasje voor de deur mogelijk is.

HUURPRIJS:
€ 1.185,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING::
Gemeenschappelijke entree, statige gang met authentieke tegelvloer, trapopgang voor de huurder van de bovengelegen kantoorruimte.
Eigen ingang met directe entree tot de wachtkamer met sanitaire voorzieningen, aan de linker voorzijde van het pand een grote kantoorruimte met aan 2 zijden lichtinval en een authentieke schouw, aan de rechter voorzijde van het pand een aparte (directie)kamer, aan de achterzijde een ruime kantoor- of vergaderruimte met pantry.

OVERIGE:
* Alle ramen van het pand zijn voorzien van rolluiken.
* Er is een alarmsysteem aanwezig.
* Het gebouw wordt gedeeld met twee andere huurders op de 1e en 2de verdieping.
* Het pand valt onder het beschermd stadsgezicht van Culemborg.
* Glasvezelaansluiting aanwezig.
* Indien gewenst kan gebruik worden gemaakt van de bestaande WIFI in het gebouw. Kosten ca. € 16,50 excl. BTW per maand en eenmalige installatie kosten.
* De voorschot servicekosten bedragen € 185,= per maand excl. BTW per etage en omvatten het verbruik van gas, water en elektra alsmede CV-onderhoud, airco-onderhoud, jaarlijkse controle brandblusmiddelen en de gemeentelijke heffingen.
Niet inbegrepen is afvoer van huisvuil en/of papier en het schoonhouden van de algemene ruimten.
1 maal per jaar worden de werkelijke verbruikskosten verrekend.
* Oplevering in overleg.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborg: er wordt een borg gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten, te betalen voor aanvang van de huurtermijn.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De Tollenstraat is aan de rand van het oude centrum van de stad Culemborg gelegen, met op steenworp afstand voorzieningen als winkels, restaurantjes en parkeerplaats (betaald).
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum 2' welke toeziet op gebruik als kantoren met of zonder baliefunctie en kleinschalige maatschappelijke voorzieningen en publiek verzorgend ambacht en dienstverlening.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.185,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 185,- per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1614 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m² Diversen In units vanaf 110 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.