Terug naar de resultaten
Verhuurd
Tollenstraat 5 in Culemborg 4101 BD

Tollenstraat 5

4101 BD Culemborg
Huurprijs op aanvraag Verhuurd

Omschrijving

Nog even 'under construction' want de nieuwe eigenaar verbouwd deze winkel zodat een huurder er gelijk in kan maar binnenkort in de verhuur! Winkel 67 m² op A-locatie In het centrum van Culemborg, vlakbij de Hema en andere A-merken gelegen kleinschalig winkelpand te huur. Voorheen was het pand in gebruik bij MultiVlaai. De winkel heeft een verkoop vloeroppervlak van ca. 50 m² en een keuken /...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 67 m² In units vanaf 67 m²
Lees meer

Omschrijving

Nog even 'under construction' want de nieuwe eigenaar verbouwd deze winkel zodat een huurder er gelijk in kan maar binnenkort in de verhuur!

Winkel 67 m² op A-locatie

In het centrum van Culemborg, vlakbij de Hema en andere A-merken gelegen kleinschalig winkelpand te huur. Voorheen was het pand in gebruik bij MultiVlaai.
De winkel heeft een verkoop vloeroppervlak van ca. 50 m² en een keuken / kantoor / opslagruimte van 16 m².

Huurprijs nog nader te bepalen.

INDELING:
Winkel met kunststof pui, toilet achterin de zaak, verder open winkelruimte voorzien van systeemplafond, verlichting en gladde wand afwerking.
Aan de linkerzijde van de winkel bevinden zich een kantoortje en keuken.

OVERIGE:
- Intern zeer recent gemoderniseerd. Dus voor een nieuwe huurder geheel gebruiksklaar!
- De winkel wordt voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting.
- Oplevering naar verwachting eind 1e kwartaal.

LOCATIE:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 67 m² Verkoopoppervlakte 50 m² Frontbreedte 386 cm Diversen In units vanaf 67 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
67 m²
In units vanaf
67 m²
Verkoop vloeroppervlakte
50 m²
Frontbreedte
386 cm
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.