Terug naar de resultaten
Te huur
Erasmusweg 15 in Culemborg 4104 AL

Erasmusweg 15

4104 AL Culemborg
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Flexibele kantoor- en vergaderruimte te huur in gebruiksklaar en prominent gesitueerd bedrijfspand. Binnen het pand zijn nog enkele kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 25 m² en 29 m². Uitbreiding met een naastliggende kantoorkamer van 54 m² is mogelijk. De ruimten zijn per maand te huur, worden compleet ingericht verhuurd en zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke entree en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 108 m² In units vanaf 25 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Flexibele kantoor- en vergaderruimte te huur in gebruiksklaar en prominent gesitueerd bedrijfspand.

Binnen het pand zijn nog enkele kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 25 m² en 29 m². Uitbreiding met een naastliggende kantoorkamer van 54 m² is mogelijk.

De ruimten zijn per maand te huur, worden compleet ingericht verhuurd en zijn bereikbaar via een gemeenschappelijke entree en verzorgd afgewerkt met o.a. systeemplafonds voorzien van verlichting, keurige vloerafwerking (deels parketvloer), scheidingswanden en kabelgoten. Glasvezelaansluiting mogelijk!

De Erasmusweg is op circa 3 autominuten van de Rijksweg A2 gelegen.

HUURPRIJS:
Vanaf € 450,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Gezamenlijk entree, ontvangstruimte en trapopgang, in de linkervleugel liggen aan het einde van de gang de 2 kantoorkamers. In deze vleugel is tevens een toiletgroep, keuken en archief- en serverruimte ondergebracht.

Op de verdieping is tegen vergoeding een vergader-/ opleidingsruimte beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik. De vergaderruimte is geschikt voor ca. 10 personen.

AFMETINGEN EN HUURPRIJZEN PER RUIMTE:
Begane grond:
Receptieruimte: circa 21 m² VERHUURD
Kantoor 1 circa 21 m² VERHUURD
Kantoren 2 en 3: ieder circa 21 m² VERHUURD
Luxe kantoorruimte 4: circa 54 m² € 975,=
Kantoorruimte 5: circa 29 m² € 525,=
Kantoor 6: circa 25 m² € 450,=
Kantoorruimte 10: circa 90 m² VERHUURD

De vergaderruimte op de verdieping is per dagdeel te huur, de kosten hiervoor bedragen € 37,50 excl. BTW per dagdeel.

Op aanvraag is archiefruimte beschikbaar.
Genoemde huurprijzen zijn excl. BTW en servicekosten.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* Huurprijzen zijn inclusief het gebruik van meubilair, gezamenlijke toilet, schoonmaak gezamenlijke ruimtes, pantry met gebruik koffiemachine, alarm, eigen sleutelplan en WIFI-aansluiting.
* De servicekosten voor de kantoorruimte bedragen € 20,= per gehuurde m² per jaar excl. BTW en omvatten het voorschot voor verbruik van gas, water en elektra, onderhoud airconditioning, glasbewassing buitenzijde pand, afvoer afval, glasverzekering, tuinonderhoud en schoonmaak gezamenlijke hal en overloop.
* De kantoren zijn voorzien van kabelgoten, airconditioning en verwarming middels CV. De kantoorruimten 4 en 5 zijn luxer afgewerkt en o.a. voorzien van een parketvloer.
* Goede locatie, op korte afstand van de Rijksweg A2 en nabij het station van Culemborg.
* Betaling: per maand vooruit, middels verplichte automatische incasso.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Er wordt een huurcontract opgesteld voor huurperioden van telkens één kalendermaand, met stilzwijgende verlenging van één maand tot huurder opzegt (opzegtermijn één maand).
* Waarborg: er wordt een waarborgsom gevraagd ter grootte van één maand huur verhoogd met BTW en servicekosten.

ERF/BUITENTERREIN:
Voor het pand zijn parkeerplaatsen gesitueerd, per kantoorruimte is één parkeerplaats beschikbaar. Bij kantoorruimte groter dan 50 m² worden 2 parkeerplaatsen beschikbaar gesteld.

LOCATIE:
Culemborg, een mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 20,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 108 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 25 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
108 m²
In units vanaf
25 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco

Plattegronden

Erasmusweg 15 in Culemborg 4104 AL Erasmusweg 15 in Culemborg 4104 AL

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.