Terug naar de resultaten
Te huur
Houtweg 8 in Culemborg 4104 AB

Houtweg 8

4104 AB Culemborg
Huurprijs € 2.995,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op goed bereikbaar bedrijventerrein met NS station en centrum op korte afstand gelegen multi functioneel bedrijfspand met kantoorruimte en desgewenst showroom en buitenterrein. De bedrijfsruimte is 860 m² en onderverdeeld in 3 separate ruimten, aan de voorzijde is de kantoorruimte gesitueerd welke ca. 113 m² groot is. Showroom op de verdieping (ca. 488 m² groot) en buitenterrein (grootte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 973 m² In units vanaf 860 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Kaart

Route van naar Houtweg 8, 4104 AB Culemborg

Omschrijving

Op goed bereikbaar bedrijventerrein met NS station en centrum op korte afstand gelegen multi functioneel bedrijfspand met kantoorruimte en desgewenst showroom en buitenterrein.

De bedrijfsruimte is 860 m² en onderverdeeld in 3 separate ruimten, aan de voorzijde is de kantoorruimte gesitueerd welke ca. 113 m² groot is.

Showroom op de verdieping (ca. 488 m² groot) en buitenterrein (grootte oppervlakte en oplevering in overleg) zijn optioneel bij te huren.

HUURPRIJS:
Huurprijs zonder showroom en buitenterrein: € 2.995,= per maand excl. BTW
Huurprijs showroom € 1.450,= per maand
Huurprijs buitenterrein € 15,= per m² per jaar

INDELING:
Via de hoofdentree komt u in een ontvangsthal met trapopgang naar de showroom, gang met modern keukenblok, 3 kantoorkamers, archief, toiletgroep.

Achtergelegen bedrijfsruimte van 373 m², toegankelijk zowel vanuit het kantoor als via schuifdeuren in de zijgevel, vrije hoogte 2.65 meter, prettige daglicht toetreding via ramen in de gevel. Deze bedrijfsruimte is onderverdeeld in 2 grote bedrijfsruimten en een berging. Tevens is hier een toiletgroep met wasruimte aanwezig.

Achter de brandmuur van de eerste bedrijfsruimte treft u 2 aansluitende bedrijfshallen van ieder 244 m², dus totaal 488 m². Deze bedrijfsruimten hebben een vrije hoogte van 4 meter en zijn toegankelijk via openslaande deuren in de zijgevel en een overheaddeur in de achtergevel.

Op de verdieping is 488 m² open showroom- of kantoorruimte gesitueerd. Deze ruimte is optioneel bij te huren.
Indien een huurder van de bedrijfsruimte geen interesse heeft in het bijhuren van de etage zal deze separaat te huur worden aangeboden. De entree, toiletgroep en pantry op de begane grond zullen dan voor gezamenlijk gebruik worden aangewend.

OVERIGE:
* De kantoren en showroom worden verwarmd middels een c.v. installatie. In de (achterste) bedrijfsruimte is een heater aanwezig.
* Kantoren en showroom zijn voorzien van systeemplafonds met verlichting. Sanitair en pantry zijn recent gemoderniseerd.
* Alarm installatie en traplift aanwezig.
* De bedrijfsruimte is voorzien van diverse toegangsdeuren en een lichtkoepel voor extra lichtinval.
* Additioneel is het bijhuren van buitenterrein of extra parkeerterrein van ca. 170 m² aan de achterzijde van het pand mogelijk. De 6 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand zijn bij de huurprijs inbegrepen.
* Oplevering in overleg. Aanvaarding is op korte termijn mogelijk indien gewenst.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV.

Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, daarnaast zijn de bedrijventerreinen Pavijen I tot IV volledig gerenoveerd en opnieuw bestraat.

Het gebouw ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Ook rijdt u heel gemakkelijk de autosnelweg A2 op richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.995,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 973 m² Perceeloppervlakte 2297 m² Vrije hoogte 400 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 860 m² Oppervlakte kantoorruimte 113 m² Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Bijhuren buitenterrein tbv uitbreiding parkeergelegenheid mogelijk. Parkeerpl. niet overdekt 5 Diversen In units vanaf 860 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Redelijk, goed Onderhoud buiten Redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit Op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. Op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
860 m²
In units vanaf
860 m²
Vrije hoogte
400 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
113 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Route van naar Houtweg 8, 4104 AB Culemborg
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.