Terug naar de resultaten
Te huur
Houtweg 8 in Culemborg 4104 AB

Houtweg 8

4104 AB Culemborg
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op goed bereikbaar bedrijventerrein met NS station en centrum op korte afstand gelegen multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte, etage voor diverse toepassingen en buitenterrein t.b.v. parkeren / opslag. De bedrijfsruimte is 861 m² en onderverdeeld in 2 separate ruimten van resp. 488 m² en 373 m². De kantoorruimte van ca. 133 m² is aan de voorzijde gesitueerd. Elke ruimte heeft eigen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 973 m² In units vanaf 373 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op goed bereikbaar bedrijventerrein met NS station en centrum op korte afstand gelegen multifunctioneel bedrijfspand met kantoorruimte, etage voor diverse toepassingen en buitenterrein t.b.v. parkeren / opslag.

De bedrijfsruimte is 861 m² en onderverdeeld in 2 separate ruimten van resp. 488 m² en 373 m². De kantoorruimte van ca. 133 m² is aan de voorzijde gesitueerd. Elke ruimte heeft eigen ingang(en).

HUURPRIJS:
Vanaf € 895,= per maand excl. servicekosten

Bedrijfsruimte 488 m², vrije hoogte 4.00 m € 1.295,= per maand
Bedrijfsruimte 373 m², vrije hoogte 2.65 m € 895,= per maand
Etage 488 m², vrije hoogte 2.65 m € 1.250,= per maand

Bij de volgende opties zijn de huurprijzen in overleg:
Kantoorruimte als bedrijfskantoor bij één van de bedrijfsruimten
Parkeren buitenterrein aan zijkant van het pand (ca. 500 m²)
Gehele bedrijfsgebouw
Gehele bedrijfsgebouw + buitenterrein

INDELING:
Via de hoofdentree komt u in een ontvangsthal met trapopgang naar de etage, gang met modern keukenblok, 3 kantoorkamers, archief, toiletgroep.

Achtergelegen bedrijfsruimte van 373 m², toegankelijk zowel vanuit het kantoor als via schuifdeuren in de zijgevel, vrije hoogte 2.65 meter, prettige daglicht toetreding via ramen in de gevel. Deze bedrijfsruimte is onderverdeeld in 2 grote bedrijfsruimten en een berging. Tevens is hier een toiletgroep met wasruimte aanwezig.

Achter de brandmuur van de eerste bedrijfsruimte treft u de aansluitende bedrijfsruimte aan van 488 m². Deze bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 4 meter en is toegankelijk via openslaande deuren in de zijgevel en een overheaddeur in de achtergevel.

De etage van 488 m² biedt gelegenheid voor o.a. showroom (annex bedrijfskantoor).

Bij separate verhuur zullen de entree, toiletgroep en pantry op de begane grond voor gezamenlijk gebruik worden aangewend.

OVERIGE:
* De kantoren en showroom worden verwarmd middels een c.v. installatie. In de (achterste) bedrijfsruimte is een heater aanwezig.
* Kantoren en showroom zijn voorzien van systeemplafonds met verlichting. Sanitair en pantry zijn recent gemoderniseerd.
* Alarm installatie en traplift aanwezig.
* De bedrijfsruimte is voorzien van diverse toegangsdeuren en een lichtkoepel voor extra lichtinval.
* Additioneel is het bij huren van extra parkeerterrein van ca. 170 m² aan de achterzijde van het pand mogelijk. Aan de zijkant van het pand is hiervoor ca. 500 m² beschikbaar. De 6 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het pand zijn bij de huurprijs inbegrepen. Aantal per huurder in overleg.
* Oplevering in overleg. Aanvaarding is op korte termijn mogelijk indien gewenst.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Bij deelverhuur zullen er servicekosten in rekening worden gebracht afhankelijk van het aantal gehuurde vierkante meters.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV.

Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, daarnaast zijn de bedrijventerreinen Pavijen I tot IV volledig gerenoveerd en opnieuw bestraat.

Het gebouw ligt op slechts 10 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Ook rijdt u heel gemakkelijk de autosnelweg A2 op richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Bouwjaar toelichting Gevolgd door latere renovatie en nieuwbouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 973 m² Perceeloppervlakte 2297 m² Vrije hoogte 400 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 860 m² Oppervlakte kantoorruimte 113 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 373 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
860 m²
In units vanaf
373 m²
Vrije hoogte
400 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
113 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.