Terug naar de resultaten
Te huur
Nijverheidsweg 1 in Culemborg 4104 AN

Nijverheidsweg 1

4104 AN Culemborg
Huurprijs € 1.630,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

405 m² functionele bedrijfshal met 42 m² kantoor Op bedrijventerrein Pavijen gelegen bedrijfshal met inpandig kantoor. Het gebouw is gelegen op de hoek van 2 straten (Industrieweg en Nijverheidsweg) en biedt daardoor goede reclame mogelijkheden en parkeergelegenheid aan weerszijden voor de deur. Uitbreiding met 289 m² bedrijfshal mogelijk. Bedrijventerrein Pavijen is goed bereikbaar door...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 457 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

405 m² functionele bedrijfshal met 42 m² kantoor

Op bedrijventerrein Pavijen gelegen bedrijfshal met inpandig kantoor. Het gebouw is gelegen op de hoek van 2 straten (Industrieweg en Nijverheidsweg) en biedt daardoor goede reclame mogelijkheden en parkeergelegenheid aan weerszijden voor de deur.

Uitbreiding met 289 m² bedrijfshal mogelijk.

Bedrijventerrein Pavijen is goed bereikbaar door ligging vlakbij de Rijksweg A2 en de nabijheid van het station.

HUURPRIJS:
€ 1.630,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
open bedrijfsruimte van 405 m² met een vrije hoogte van ca. 5,50 meter, overheaddeur.
Inpandig kantoor met voorportaal, keukenblok, trapopgang naar kantoorkamer op de verdieping, een aparte kantoorruimte en toilet.

OVERIGE:
* Het kantoor is recent gemoderniseerd en ziet er weer netjes uit.
* Elektrisch bedienbare overheaddeur van 5 meter breed en 4 meter hoog.
* De eigenaar is voornemens om een aparte loopdeur te plaatsen naast de kantoorruimte en om de gevelbekleding aan de buitenzijde te vervangen.
* Ruime parkeergelegenheid rondom om het pand op eigen terrein.
* De vloer in de bedrijfshal is voorzien van stelconplaten.
* De hal wordt verwarmd middels een gasgestookte heater. De kantoorruimte wordt verwarmd middels een elektrische kachel.
* Het is mogelijk om de bedrijfshal met 289 m² uit te breiden, waardoor een oppervlakte van ca. 700 m² ontstaat. Deze bedrijfshal heeft tevens een stelconplatenvloer en een overheaddeur van 4 meter breed en 4 meter hoog. De huurprijs voor het geheel bedraagt € 2.595,= per maand excl. BTW.
* Het meubilair in de kantoorruimte mag om niet worden gebruikt.
* Oplevering in overleg.
* Energiekosten worden in rekening gebracht door de eigenaar via een voorschot servicekosten. Bedrag voorschot is afhankelijk van verbruik door huurder. Bij huur van het hele pand zullen de kosten voor het verbruik van gas, water en electra door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven, die voornamelijk zijn gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met V. Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Het nieuwste deel 'Pavijen V' is bijna volledig uitgegeven, daarnaast zijn de bedrijventerreinen Pavijen I tot IV volledig gerenoveerd en opnieuw bestraat.
Het bedrijventerrein Pavijen ligt op circa 8 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 6 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

Algemeen:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf - 1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
In dit plan staat dat het gebouw mag worden gebruikt voor bedrijven onder de milieu categorie 1, 2, 3.1 en 3.2, er zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Verder is toegestaan om de ruimte te gebruiken t.b.v. grootschalige detailhandel in de vorm van detailhandel in auto's, boten en caravans. Nadere informatie kunt u vinden op de hiervoor genoemde website of bij de gemeente Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.630,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1975 Bouwjaar toelichting origineel bouwjaar Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 457 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 550 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 415 m² Oppervlakte kantoorruimte 42 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud binnen toel. kantoor recent gemoderniseerd Onderhoud buiten redelijk, goed Onderhoud buiten toel. buitenzijde wordt nog voorzien van nieuwe gevelplaten en overheaddeur Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
415 m²
Vrije hoogte
550 cm
Vloerbelasting
1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
42 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen

Plattegronden

Nijverheidsweg 1 in Culemborg 4104 AN Nijverheidsweg 1 in Culemborg 4104 AN

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.