Terug naar de resultaten
Te huur
Ridderstraat 218 in Culemborg 4101 BK

Ridderstraat 218

4101 BK Culemborg
Huurprijs € 800,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar tijdelijke karakteristieke kantoor- of vergaderruimte? Heeft u behoefte aan een bijzonder sfeervol ingerichte kantoorruimte, een zeer verzorgde vergaderlocatie of een uitwijk werkruimte in verband met een verbouwing van uw eigen woning of kantoor? Dan hebben wij de ideale oplossing! Minimaal beschikbaar is 42 m² bestaande uit een representatieve ontvangst / vergader- of workshop...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 66 m² In units vanaf 42 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op zoek naar tijdelijke karakteristieke kantoor- of vergaderruimte?

Heeft u behoefte aan een bijzonder sfeervol ingerichte kantoorruimte, een zeer verzorgde vergaderlocatie of een uitwijk werkruimte in verband met een verbouwing van uw eigen woning of kantoor? Dan hebben wij de ideale oplossing!

Minimaal beschikbaar is 42 m² bestaande uit een representatieve ontvangst / vergader- of workshop ruimte. Uiteraard voorzien van keuken en toilet. Desgewenst is uitbreiding met een extra ingericht werkkantoor van 22 of 27 m² mogelijk.

All in (dus incl. energiekosten) huurprijs voor de ruimte van 42 m²: € 800,= excl. BTW per maand.
Huurprijs van extra kantoren op aanvraag.

Indeling:
Op de begane grond van voormalig kerkgebouw gesitueerde kantoorruimte. Eigen entree welke toegang biedt tot de ontvangstruimte van ca. 40 m². Deze ruimte is voorzien van een eiken houten vloer, indirecte verlichting, stucwerk wanden en plafond, modern keukenblok, bergkast, toilet.
Vanuit een kleine gang zijn de 2 aan de achterzijde gelegen werkkamers te bereiken. 1 van deze kamers kan naar wens worden bij gehuurd. Beide kamers hebben uitzicht op en toegang naar terras en groen aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- de ruimte is geheel gemeubileerd te huur;
- te huur voor een vaste periode van januari tot juli 2019;
- zeer karakteristieke en goed herkenbare locatie in een voormalig kerkgebouw en op de binnenplaats achter het gemeentehuis;
- ideaal als externe vergaderruimte als (tijdelijke) vervanging van prijzige en doorsnee zaal accommodatie.

Voorwaarden bij verhuur:
- Gelet op het tijdelijke karakter en de monumenten status van het object is reclame aanbrengen aan de buitenzijde van het gebouw niet toegestaan. Wel mag een bord of stickers achter het raam aan de voorzijde worden bevestigd;
- Betaling: per maand vooruit.
- Huurcontract conform model Raad Onroerende Zaken ROZ;
- Waarborgsom of bankgarantie van 2 maanden betalingsverplichting (dus huur + BTW).
- Verhuur uitsluitend onder voorbehoud gunning door eigenaar.
- Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Locatie:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur en er zijn maandelijks koopzondagen. Tevens worden er regelmatig activiteiten georganiseerd vanuit de winkeliersvereniging.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 800,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting vanaf januari 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar toelichting Algehele renovatie monument in 2013 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 66 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 42 m² Locatie toelichting Het kantoor is gelegen direct achter het gemeentehuis van Culemborg, in een voormalig kerkgebouw, aan een autovrij hofje. Bijzonder karakteristieke lokatie! Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
66 m²
In units vanaf
42 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.