Terug naar de resultaten
Te huur
Boschweg 4 in Culemborg 4105 DL

Boschweg 4

4105 DL Culemborg
Huurprijs € 750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kantoor of vergaderruimte nodig? Let's share! In dit fraaie kantoorgebouw biedt de eigenaar / gebruiker een ruime kantoorkamer aan voor verhuur. Het betreft een ruimte van ca. 45 m² waarbij de overige voorzieningen als moderne keuken, sanitair, receptie en ontvangstruimte worden gedeeld. Kenmerken: - zeer verzorgd afgewerkt kantoorpand - afgesloten parkeerterrein - delen van voorzieningen als...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 46 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Kantoor of vergaderruimte nodig? Let's share!

In dit fraaie kantoorgebouw biedt de eigenaar / gebruiker een ruime kantoorkamer aan voor verhuur. Het betreft een ruimte van ca. 45 m² waarbij de overige voorzieningen als moderne keuken, sanitair, receptie en ontvangstruimte worden gedeeld.

Kenmerken:
- zeer verzorgd afgewerkt kantoorpand
- afgesloten parkeerterrein
- delen van voorzieningen als wifi en receptie diensten mogelijk;
- gelegen aan doorgaande weg tussen Rijksweg A2 en het centrum van Culemborg

Kortom: een ideale ruimte welke gebruikt kan worden als ontmoetingsruimte centraal in het land, werkkantoor of vergaderlocatie.

Huurprijs € 750,= per maand inclusief servicekosten, exclusief BTW.

Indeling:
entree vanaf het parkeerterrein, ontvangsthal met zitje, sanitaire voorzieningen, garderobe, royale keuken met modern keukenblok en grote eettafel waar eventueel gezamenlijk geluncht kan worden, kantoorkamer van 5.90 x 7.80 met veel daglicht toetreding.

Afwerking:
* het gebouw is voorzien van airco- en alarminstallatie. Datavoorzieningen via glasvezel. Huurder kan een eigen aansluiting realiseren of gebruik maken van de aanwezige wifi.
* er behoort 1 parkeerplaats tot het aanbod. Extra parkeerplaatsen zijn bij te huren ad € 250,= per jaar.
* het kantoor wordt all in verhuurd. All in houdt in: inclusief kosten van verwarming, elektra en water, wifi, schoonmaak algemene ruimte en vuil afvoer.

Goede bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De A2 bevindt zich op korte afstand en het treinstation van Culemborg ligt op fietsafstand c.q. circa 10 minuten loopafstand. Het centrum van Culemborg biedt goede voorzieningen op gebied van winkels en horeca.

Overige informatie:
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurtermijn: bij voorkeur steeds per jaar.
* Betaling: per maand vooruit.
* Waarborgsom 3 maanden betalingsverplichting (dus huur + servicekosten + BTW)
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

Locatie:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht (ieder kwartier) en ’s-Hertogenbosch (ieder half uur).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 46 m² Energie Energieklasse D Energie einddatum 25-11-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
46 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.