Terug naar de resultaten
Te huur
Chopinplein 1 A in Culemborg 4102 CP

Chopinplein 1 A

4102 CP Culemborg
Huurprijs € 967,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op de hoek van winkelcentrum ‘Het Chopinplein’ gelegen winkelruimte van 80 m². Vanwege de goede hoeklocatie beschikt de winkel over etalages aan 2 gevels en is reclame ook mogelijk aan de doorgaande Beethovenlaan. Andere winkels op het Chopinplein: Kruidvat, COOP Supermarkt, Atlas Versmarkt, bloemenhuis Terweijde, Drogisterij Muller, AKO, voorts een drankenwinkel, dierenspeciaalzaak, cafetaria,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op de hoek van winkelcentrum ‘Het Chopinplein’ gelegen winkelruimte van 80 m². Vanwege de goede hoeklocatie beschikt de winkel over etalages aan 2 gevels en is reclame ook mogelijk aan de doorgaande Beethovenlaan.

Andere winkels op het Chopinplein:
Kruidvat, COOP Supermarkt, Atlas Versmarkt, bloemenhuis Terweijde, Drogisterij Muller, AKO, voorts een drankenwinkel, dierenspeciaalzaak, cafetaria, Big Bazar, bakker, kapsalon en Domino’s Pizza.

Niet onbelangrijk: 190 gratis parkeerplaatsen voor dit winkelcentrum!

HUURPRIJS:
€ 967,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree, open winkelruimte, toilet met cv en pantry aan de achterzijde van het pand. Tevens een achteringang t.b.v. laden en lossen.

OVERIGE:
* De winkel wordt casco verhuurd. Aanwezige voorzieningen achter gelaten door de vorige huurder zoals keukenblok, cv en scheidingswanden mogen worden gebruikt. Verhuurder is echter niet aansprakelijk voor onderhoud of vervanging.
* Oplevering op korte termijn mogelijk.
* Het pand beschikt over nutsvoorzieningen welke rechtstreeks op naam en voor rekening van huurders komen.
* Binnen het winkelcentrum is winkeliersvereniging Chopinplein actief. O.a. met het organiseren van gezamenlijke acties, bijhouden website etc.
* Betaling: per kwartaal vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Winkelcentrum Het Chopinplein is gelegen in de wijk Terweijde in Culemborg.

Culemborg is een historische stad aan de rivier de Lek in het westelijk deel van het Betuwse landschap. De stad ligt achter de dijk en van verre zijn de markante vormen van het stadhuis, kerktorens, de binnenpoort en de molens te zien. Met de aanleg van het spoor in 1868 en later de rijksweg A2 in 1935 is Culemborg goed te bereiken vanuit Den Bosch, Utrecht en Amsterdam en vice versa.

Wijk Terweijde is een van de kleurrijkste wijken van Culemborg. Er wonen veel verschillende nationaliteiten. Het woningaanbod is, net als haar bewoners, in deze wijk divers. De Noordrand kenmerkt zich door rustige en betaalbaar wonen en heeft relatief veel koopwoningen. Aan de zuidkant staan met name flats met wat grotere, middel dure huurappartementen, In het middelste deel van de wijk staan voornamelijk sociale huurwoningen en wonen veel mensen met een allochtone achtergrond. Boven het winkelcentrum aan het Chopinplein bevinden zich wat oudere middenklasse appartementen. De openbare ruimte is hier recent opnieuw ingericht en heeft een prettig, open karakter.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Terweijde’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd gebied’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 967,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Frontbreedte 392 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte, Maatschappelijk vastgoed Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
75 m²
Frontbreedte
392 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Functie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
80 m²
BTW belast
Ja
Bestemmingstype
Maatschappelijk
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.