Terug naar de resultaten
Te huur
Belle Van Zuylenlaan 1 in Culemborg 4105 JX

Belle van Zuylenlaan 1

4105 JX Culemborg
Huurprijs € 355,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Zeer representatieve kantoorruimte te huur met flexibele huurtermijn. Nabij uitvalsweg naar de A2 en met het station en centrum op fietsafstand gelegen moderne kantoor- of vergaderruimte op flexibele contractbasis. Het kantoor wordt gestoffeerd opgeleverd. Verdere diensten als gebruik van Wifi, schoonmaak (algemene ruimten) en parkeren direct bij het pand maken dit een ideale vestigingsplaats...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 18 m² In units vanaf 18 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Zeer representatieve kantoorruimte te huur met flexibele huurtermijn.

Nabij uitvalsweg naar de A2 en met het station en centrum op fietsafstand gelegen moderne kantoor- of vergaderruimte op flexibele contractbasis. Het kantoor wordt gestoffeerd opgeleverd. Verdere diensten als gebruik van Wifi, schoonmaak (algemene ruimten) en parkeren direct bij het pand maken dit een ideale vestigingsplaats voor bedrijven.

In contractvorm bent u flexibel; zo sluit u al een huurcontract af met een minimale periode van zes maanden. Hierna kunt u per maand opzeggen.

HUURPRIJS:
€ 355,= per maand incl. servicekosten excl. BTW.

BESCHIKBARE RUIMTEN EN HUURPRIJZEN:

Kantoor Oppervlakte Huurprijs per maand incl. servicekosten excl. BTW
1 29 VERHUURD
2 18 € 355,=
3 18 VERHUURD
4 29 VERHUURD
5 35 VERHUURD
6 24 VERHUURD
7 18 VERHUURD
8 22 VERHUURD
9 18 VERHUURD
10 26 VERHUURD

INDELING:
Entree via de centrale hal komt u in een voorportaal waarvan links en rechts de kantoren zijn gesitueerd. In totaal zijn er 10 kantoorruimten aanwezig. De keuken, toiletgroepen en de eet-/vergaderruimte deelt u met uw mede huurders. Door het delen van deze voorzieningen is het leggen van onderling contact heel eenvoudig waardoor u met uw mede-ondernemers gemakkelijk ideeën uitwisselt en kunt netwerken binnen uw eigen huisvesting.

Moderne faciliteiten
Er is WiFi in het gebouw beschikbaar voor algemeen gebruik. Bedraad internet is mogelijk. Uw eigen kantoor is afsluitbaar en voorzien van eigen alarminstallatie. Hierdoor is het ook mogelijk om buiten kantoortijden gebruik te maken van uw kantoor of uw bezoeker te ontvangen.

Goede bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De A2 bevindt zich op korte afstand en het treinstation van Culemborg ligt op fietsafstand cq circa 10 minuten loopafstand. Het centrum van Culemborg biedt goede voorzieningen op gebied van winkels en horeca.

OVERIGE:
*De interne indeling is recent geheel gemoderniseerd. Zo zijn alle scheidingswanden tussen de kantoren en de gang vervangen door glazen scheidingswanden, de vloerafwerking is geheel vernieuwd. Het kantoor heeft een strakke maar prettige uitstraling.
* Waarborgsom 1 maand betalingsverplichting (dus huur + servicekosten + BTW)
* De servicekosten omvatten het verbruik van gas, water en elektra en mede gebruik van de WIFI-aansluiting, gebruik koffie automaat, schoonmaak van de algemene ruimten, bewassing glas en gevel aan de buitenzijde, onderhoud buitenterrein, kosten te zake milieuheffing, vuilafvoer en eigen bijdrage gebruiksgedeelte WOZ en glasverzekering.
* Een eigen vaste internet aansluiting is mogelijk (kosten huurder).
* Betaling: per maand vooruit.
* Parkeergelegenheid rondom het pand.
*Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Volg het laatste nieuws op www.facebook.com/bellevanzuijlen1

LOCATIE:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht (ieder kwartier) en ’s-Hertogenbosch (ieder half uur).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 355,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 18 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 18 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
18 m²
In units vanaf
18 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Airco

Video's

Plattegronden

Belle Van Zuylenlaan 1 in Culemborg 4105 JX

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.