Terug naar de resultaten
Te huur
Veerweg 2 E.S. in Culemborg 4101 AK

Veerweg 2 E.S.

4101 AK Culemborg
Huurprijs € 1.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op een zeer goede locatie, gesitueerd aan het hoofd van de haven en op loopafstand van het centrum van Culemborg is deze karakteristieke (kantoor)ruimte van 215 m² beschikbaar. De ruimte is voorzien van glasvezelaansluiting voor internet, vloerverwarming en mechanische ventilatie met warmte terugwin-installatie. HUURPRIJS: € 1.750,= per maand excl. BTW en servicekosten INDELING: De ruimte is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een zeer goede locatie, gesitueerd aan het hoofd van de haven en op loopafstand van het centrum van Culemborg is deze karakteristieke (kantoor)ruimte van 215 m² beschikbaar.

De ruimte is voorzien van glasvezelaansluiting voor internet, vloerverwarming en mechanische ventilatie met warmte terugwin-installatie.

HUURPRIJS:
€ 1.750,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
De ruimte is voorzien van vloerbedekking, een moderne toiletgroep, een pantry met vaatwasser en koelkast.
De kantoorruimte dient door de huurder zelf nader te worden afgewerkt (verlichtingsplan) en indien gewenst te worden ingedeeld.

ERF/BUITENTERREIN:
Bij het gehuurde horen 4 parkeerplaatsen op het aan de achterzijde gelegen eigen terrein. Aan de voorzijde is tevens een openbare gratis parkeergelegenheid aanwezig.

OVERIGE:
* Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijke indien gewenst.
* Servicekosten bedragen € 215,= per maand en omvatten het onderhoud en periodieke controles liftinstallatie, verwarmings- en /of luchtbehandelingsinstallatie(s), blusmiddelen en eventuele alarmmeld-, brandmeld- en storingsmeldinstallatie(s), schoonmaak van beglazing buitenzijde en gemeenschappelijke ruimten, tuin en parkeerterrein onderhoud en verzorging huisvuil en containerhuur.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Het kantoor maakt deel uit van een complex met woningen en commerciële ruimten.
* Het is mogelijk om extra parkeerplaatsen te huren in de parkeergarage onder het complex. De kosten hiervoor bedragen € 83,= per maand excl. BTW.
* Er zijn mogelijkheden voor reclame uitingen op o.a. de gevel.
* Betaling: per maand vooruit.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Waarborg: er wordt een borg gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten, te betalen voor aanvang van de huurtermijn.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur en er zijn maandelijks koopzondagen. Tevens worden er regelmatig activiteiten georganiseerd vanuit de winkeliersvereniging.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 3’ welke toeziet op gebruik als kantoren met of zonder baliefunctie en kleinschalige maatschappelijke voorzieningen en publiek verzorgend ambacht en dienstverlening. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 215,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Sportinstelling
Oppervlakte
215 m²
BTW belast
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
215 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Toilet, pantry
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring