Terug naar de resultaten
Te huur
Pascalweg 25 H in Culemborg 4104 BE

Pascalweg 25 h

4104 BE Culemborg
Huurprijs € 910,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

81 m² bedrijfsruimte en 79 m² kantoorruimte Representatieve kantoor-/bedrijfsunit onderdeel uitmakend van het jonge bedrijfsverzamelcomplex “Pavijen”, gelegen op bedrijventerrein Pavijen V te Culemborg. Rijksweg A2 is op circa 2 autominuten bereikbaar. De unit is gelegen op de hoek van het verzamelgebouw. In totaal heeft de unit 160 m² bruto vloeroppervlakte, verdeeld over 2 etages. De begane...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 159 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

81 m² bedrijfsruimte en 79 m² kantoorruimte

Representatieve kantoor-/bedrijfsunit onderdeel uitmakend van het jonge bedrijfsverzamelcomplex “Pavijen”, gelegen op bedrijventerrein Pavijen V te Culemborg. Rijksweg A2 is op circa 2 autominuten bereikbaar.

De unit is gelegen op de hoek van het verzamelgebouw. In totaal heeft de unit 160 m² bruto vloeroppervlakte, verdeeld over 2 etages. De begane grond heeft een netto oppervlakte van circa 81 m² en de verdieping een oppervlakte van circa 79 m².

HUURPRIJS:
€ 910,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree, hal met meterkast en trapopgang, bedrijfsruimte (circa 75 m²) met elektrisch bedienbare overheaddeur.

Op de verdieping is een open kantoor-/showroomruimte, pantry, toilet en separate kantoor-/spreekruimte gesitueerd. Deze verdieping is afgewerkt met systeemplafond en laminaatvloer, dus geheel 'gebruiksklaar'.

AFMETINGEN:
Bedrijfsruimte: circa 75 m²
Open ruimte verdieping: 51 m² (excl. toilet en keuken)
Kantoorkamer: 6,98 x 3,08 m

ERF/BUITENTERREIN:
Gezamenlijke parkeergelegenheid, gelegen rondom het verzamelcomplex. Het gezamenlijk buitenterrein is bestraat en grotendeels afgezet met een hekwerk.

OVERIGE:
* Maximale vloerbelasting bedrijfsruimte begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en op de verdieping 500 kg/m².
* De verdieping is voorzien van systeemplafond en laminaatvloer.
* Aanvaarding in overleg.
* Het bedrijvencomplex bestaat uit 20 hoogwaardige bedrijfsunits, die door hun multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven. Het gehele complex is gebouwd met duurzame materialen welke een moderne uitstraling hebben. Bouwjaar 2005.
* De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De huurder is gebonden aan het huishoudelijk reglement van de VvE.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Er worden servicekosten in rekening gebracht voor bijdrage aan de VvE voor o.a. glasbewassing (extern), gevelreiniging en onderhoud buitenterrein. Deze kosten bedragen € 75,= per maand.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg, een mooie stad met ongeveer 26.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is recent opnieuw ingedeeld en geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en
's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijen V’, welke op 14 november 2013 onherroepelijk is geworden. Het object is bestemd als ‘Bedrijf 2’, waardoor bedrijven in de milieucategorieën 1 t/m 4.2 |(volgens de bijhorende lijst) zich kunnen vestigen. Grootschalige detailhandel in de vorm van auto’s, boten en caravans is toegestaan. In het plan zijn verdere bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar onze website. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoon 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 910,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 75,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 159 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 4000 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 81 m² Oppervlakte kantoorruimte 78 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
81 m²
Vrije hoogte
4000 cm
Vrije overspanning
7 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
78 m²
Aantal verdiepingen
2
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.