Terug naar de resultaten
Te huur
Oude Vismarkt 13 in Culemborg 4101 CA

Oude Vismarkt 13

4101 CA Culemborg
Huurprijs € 1.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op A-locatie gelegen winkelruimte met een verkoopvloeroppervlakte van ca. 80 m². De winkel heeft ruime etalagemogelijkheden en een frontbreedte van 5,67 meter. De ruimte wordt voorzien van een pantry en toilet. Gelegen op de hoek van de Oude Vismarkt / Kattenstraat, nabij verschillende winkels als Hema, Bakker Bart, Etos, slagerij, sportwinkel. Het centrum van Culemborg heeft ruim voldoende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op A-locatie gelegen winkelruimte met een verkoopvloeroppervlakte van ca. 80 m².

De winkel heeft ruime etalagemogelijkheden en een frontbreedte van 5,67 meter. De ruimte wordt voorzien van een pantry en toilet.

Gelegen op de hoek van de Oude Vismarkt / Kattenstraat, nabij verschillende winkels als Hema, Bakker Bart, Etos, slagerij, sportwinkel.

Het centrum van Culemborg heeft ruim voldoende betaalde en onbetaalde parkeermogelijkheden.

HUURPRIJS:
€ 1.250,= per maand excl. BTW

INDELING:
Open winkelruimte met ruime etalagemogelijkheden. Aan de achterzijde zal in de winkel een nieuw keukenblok en toilet worden gerealiseerd. Nood uitgang naar achterzijde.

OVERIGE:
* Het pand wordt casco gehuurd, inclusief de huidige pui, nieuw keukenblok en toilet.
* Oplevering in overleg.
* Gelegen in het historische centrum van Culemborg, de voorgevel valt onder beschermd stadsgezicht.
* Vrijstelling voor daghoreca is bespreekbaar bij de gemeente Culemborg.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting (huur verhoogd met BTW).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur. Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid (betaald of met vergunning) mogelijk.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.

Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 1’. Deze bestemming laat de volgende gebruiken toe: detailhandel, kantoren met balie functie, kleinschalige maatschappelijke voorzieningen tot een oppervlakte van 200 m², publiek verzorgend ambacht en dienstverlening. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Frontbreedte 567 cm Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Frontbreedte
567 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry

Plattegronden

Oude Vismarkt 13 in Culemborg 4101 CA

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring