Terug naar de resultaten
Verhuurd
Herenstraat 40 in Culemborg 4101 BV

Herenstraat 40

4101 BV Culemborg
Huurprijs € 595,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Fraaie, moderne praktijkruimte (71 m²) in centrum Culemborg In het historische centrum van Culemborg is deze fraaie, onder architectuur gerenoveerde, praktijkruimte te huur. De ruimte maakt onderdeel uit van een groter complex met o.a. een woon/werkvilla, maar kent toch een gehele eigen identiteit en entree. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, discrete entree en fraai lichtinval door...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

Fraaie, moderne praktijkruimte (71 m²) in centrum Culemborg

In het historische centrum van Culemborg is deze fraaie, onder architectuur gerenoveerde, praktijkruimte te huur. De ruimte maakt onderdeel uit van een groter complex met o.a. een woon/werkvilla, maar kent toch een gehele eigen identiteit en entree. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, discrete entree en fraai lichtinval door een dakopbouw ademt de ruimte rust en luxe uit.

Door de eigen entree en indeling kent de ruimte veel privacy voor zijn bezoekers waardoor hij bij uitstek geschikt is voor maatschappelijke gebruikers.

HUURPRIJS:
€ 595,= per maand exclusief servicekosten

INDELING:
Via een kleine voorplaats is de discreet geplaatste entree naar de praktijkruimte bereikbaar;
Eenmaal binnen treft u een ruimte die rust, design en privacy ademt. Vanuit de ontvangst hal kunt u naar de wacht- of spreekkamer met geblindeerde scheidingswand of naar de grote open werk- of praktijkruimte voorzien van een houten vloer, airconditioning, fonteintje en strak gestucte plafonds en wanden met armaturen.
Een glazen dakopbouw geeft de ruimte een luxe uitstraling en fraai lichtinval. Via enkele treden aan de achterzijde van de open ruimte is een ruimte met pantry voorzien van natuurstenen aanrecht bereikbaar.

AFMETINGEN:
Entree: 3,21 x 1.75 m
Wacht-/spreekkamer: 3,21 x 3,02 m
Praktijkruimte: 9,85 x 4.63 m

OVERIGE:
* Voorheen is hier een psychotherapie praktijk gevestigd geweest. De ruimte is bij uitstek geschikt voor een dergelijk gebruik. Door de geblindeerde scheidingswand in de wachtruimte vormt deze een sluis waardoor cliënten elkaar niet treffen en discretie en privacy gewaarborgd zijn.
* Oplevering in overleg op korte termijn mogelijk.
* Het betreft een niet met BTW-belaste verhuur.
* Er wordt een bedrag aan servicekosten in rekening gebracht. Deze kosten omvatten een bijdrage voor glasbewassing aan de buitenzijde van het gebouw, onderhoud airconditioning, onderhoud voorterrein, aansluiting voor internet en kabel TV en een voorschot voor levering van gas, elektra en water. Jaarlijks vindt een verrekening plaats indien het daadwerkelijke verbruik meer blijkt te zijn, dit naar rato van het gehuurde aantal m².
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
De Herenstraat is aan de rand van het oude centrum van de stad Culemborg gelegen, met op steenworp afstand voorzieningen als winkels, restaurantjes en parkeerplaats (betaald).

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 3’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 595,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk indien gewenst BTW van toepassing Nee Servicekosten € 250,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 130 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
71 m²
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
71 m²
In units vanaf
71 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.