Terug naar de resultaten
Te huur
Randweg 6 in Culemborg 4104 AC

Randweg 6

4104 AC Culemborg
Huurprijs € 1.650,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

330 m² showroom / verkoopruimte Op een levendig deel van bedrijventerrein Pavijen, tussen diverse woninginrichters zoals Kwantum, het ETC en Leen Bakker en bij autobedrijven, verhuurbedrijven en andere MKB-ondernemingen staat deze showroom-/verkoop-/bedrijfsruimte te huur. De representatieve ruimte is 330 m² groot, keurig afgewerkt en bevindt zich aan de voorzijde van een representatief...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 331 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

330 m² showroom / verkoopruimte
Op een levendig deel van bedrijventerrein Pavijen, tussen diverse woninginrichters zoals Kwantum, het ETC en Leen Bakker en bij autobedrijven, verhuurbedrijven en andere MKB-ondernemingen staat deze showroom-/verkoop-/bedrijfsruimte te huur.
De representatieve ruimte is 330 m² groot, keurig afgewerkt en bevindt zich aan de voorzijde van een representatief verzamelgebouw en is thans in gebruik bij Brezan Automaterialen.

Het NS-station bevindt zich op loopafstand, de Rijksweg A2 op een paar minuten rijden en ook het centrum van Culemborg met al zijn voorzieningen op het gebied van horeca en winkels is vlakbij.
Kortom: een ideale vestigingslocatie waar uw bezoekers direct voor de deur kunnen parkeren!

HUURPRIJS:
€ 1.650,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
showroom aan de voorzijde van het gebouw, voorzien van systeemplafond met inbouwverlichting, open overgang naar bedrijfs- / opslagruimte, kantoor met kantine en toiletruimte aan de zijkant van het gebouw.

OPPERVLAKTEN:
De totale oppervlakte bedraagt 330 m² welke op dit moment als volgt is ingedeeld:
Showroom: ca. 120 m²
Kantoor / kantine: 23 m²
Bedrijfsruimte: ca. 187 m²
De indeling is echter eenvoudig aan te passen aan uw wensen.

Voor het pand zijn parkeerplaatsen voor bezoekers gesitueerd. Ook naast het gebouw zijn enkele parkeerplaatsen, welke gezamenlijk gebruikt kunnen worden met de overige huurders in het gebouw.

VOORZIENINGEN:
- De showroom is voorzien van vloerverwarming;
- Dak en gevels zijn geïsoleerd;
- Voorzijde kunststof pui met dubbel glas. De lichtreclamebak op de gevel kan door een nieuwe huurder opnieuw gebruikt worden voor eigen reclame;
- Alarm installatie aanwezig.
- De servicekosten omvatten een vergoeding voor gas, water en elektra. Huidige kosten bedragen ca. € 600,= per maand maar verbruik is uiteraard afhankelijk van type huurder.
- Aanvaarding in overleg.

OVERIGE:
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het gebouw is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De Randweg is één van de belangrijke verkeersaders van het bedrijventerrein, voldoende traffic is dus gegarandeerd. De A2 bevindt zich op korte afstand en het treinstation van Culemborg ligt op fietsafstand c.q. circa 8 minuten loopafstand.
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht (ieder kwartier) en ’s-Hertogenbosch (ieder half uur).

BESTEMMING:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen I t/m IV’ en heeft als bestemming Bedrijf-1. De voor Bedrijf - 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven, die zijn genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan, onder de milieu categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2, waarbij de in deze bijlage opgenomen afstand als minimale afstand aangehouden dient te worden;
b. grootschalige detailhandel in de vorm van detailhandel in auto’s, boten en caravans;
c. productie gebonden detailhandel als ondergeschikte functie van de onder a genoemde omschrijving;
d. opslag en uitstalling en kantoordoeleinden ten dienste van de onder a genoemde omschrijving;

Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 600,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Bouwjaar toelichting gemoderniseerd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 331 m² Vloerbelasting 750 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 23 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
308 m²
Vloerbelasting
750 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
23 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen

Video's

Plattegronden

Randweg 6 in Culemborg 4104 AC

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring