Terug naar de resultaten
Verhuurd
Beesdseweg 5 in Culemborg 4104 AW

Beesdseweg 5

4104 AW Culemborg
Huurprijs € 75,- p.m² p.j. Verhuurd

Omschrijving

Bedrijfsgebouw met moderne kantoorruimte op de 2e verdieping, gelegen op een centrale positie in het land. Voor de verhuur is momenteel in totaal ca. 2.180 m² beschikbaar waarvan 1.830 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 345 m² kantoorruimte op de 2e verdieping. De kantoorruimte en de bedrijfsruimte zijn ook separaat van elkaar te huur indien gewenst. HUURPRIJS: Kantoorruimte € 75,= per...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 345 m² In units vanaf 345 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsgebouw met moderne kantoorruimte op de 2e verdieping, gelegen op een centrale positie in het land.

Voor de verhuur is momenteel in totaal ca. 2.180 m² beschikbaar waarvan 1.830 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 345 m² kantoorruimte op de 2e verdieping.

De kantoorruimte en de bedrijfsruimte zijn ook separaat van elkaar te huur indien gewenst.

HUURPRIJS:
Kantoorruimte € 75,= per m² per jaar excl. BTW
Bedrijfsruimte € 40,= per m² per jaar excl. BTW
De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurtermijn van 5 jaar.

INDELING:
De bedrijfsruimte is voorzien van heaters en een overheaddeur.

De kantoorruimte bevindt zich op de 2e verdieping van het pand en is voorzien van systeemplafond, laminaatvloer, centrale verwarming, airco (gedeeltelijk), sanitaire voorzieningen, pantry en een lift.

Tussen de bedrijfsruimte en de kantoren is echter GEEN directe doorgang.

OVERIGE:
* De maximale vloerbelasting van de bedrijfsruimte bedraagt 2.000 kg per m².
* De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 10 meter.
* Aanvaarding in overleg.
* De hoogte van de servicekosten t.b.v. verbruik van gas, water en elektra is afhankelijk van voorgenomen gebruik door huurder. Afrekening jaarlijks aan de hand van tussenmeters.
* De huurprijs is gebaseerd op een huurtermijn van 5 jaar.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV.

Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, daarnaast zijn de bedrijventerreinen Pavijen I tot IV volledig gerenoveerd en opnieuw bestraat.

De kantoren en bedrijfsruimte liggen op slechts 8 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 6 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 75,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 345 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 345 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
345 m²
In units vanaf
345 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, systeemplafond, pantry, verwarming

Plattegronden

Beesdseweg 5 in Culemborg 4104 AW Beesdseweg 5 in Culemborg 4104 AW

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.