Terug naar de resultaten
Nieuw
Beesdseweg 3 -13 in Culemborg 4104 AW

Beesdseweg 3 -13

4104 AW Culemborg
Huurprijs € 450,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

80 m² kantoorruimte gelegen op de verdieping van een bedrijfsunit, welke onderdeel uit maakt van een modern bedrijfsverzamelcomplex. Op loopafstand van het station en op korte afstand van Rijksweg A2 waarbij de nieuwe aansluiting op de N320 bijna voor de deur ligt, gelegen moderne bedrijfsunit bestaande uit 80 m² voor de verhuur beschikbare kantoorruimte op de verdieping. De unit maakt onderdeel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

80 m² kantoorruimte gelegen op de verdieping van een bedrijfsunit, welke onderdeel uit maakt van een modern bedrijfsverzamelcomplex.

Op loopafstand van het station en op korte afstand van Rijksweg A2 waarbij de nieuwe aansluiting op de N320 bijna voor de deur ligt, gelegen moderne bedrijfsunit bestaande uit 80 m² voor de verhuur beschikbare kantoorruimte op de verdieping.
De unit maakt onderdeel uit van een in 2010 gebouwd bedrijfsverzamelcomplex en beschikt over een gemeenschappelijk en geheel omheind buitenterrein en parkeerplaatsen op eigen terrein.

PRIJZEN:
Huurprijs: € 450,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Begane grond:
Entree, hal en trapopgang naar verdieping.

Verdieping:
Entree deur verdieping, hal, toilet, deur naar open kantoorruimte met gelakte cementdekvloer, voorzien van luxe keukenblok met koelkast, kookplaat, afzuiging, vaatwasser, oven en magnetron, meterkast, verwarming middels vloerverwarming.

ERF/BUITENTERREIN:
Er zijn 2 parkeervakken (niet toegewezen) op het gemeenschappelijke terrein waar gebruik van gemaakt kan worden. Tevens is er mogelijkheid tot parkeren aan de openbare weg. Het buitenterrein is geheel omheind, voorzien van camera bewaking en van een elektrisch bedienbare toegangspoort.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.
* Er is nog geen internetvoorziening aanwezig in het pand. Huurder dient dit zelf aan te laten sluiten. Er ligt geen glasvezel.
* Bedrijfsruimte op de begane grond is in gebruik bij verhuurder.
* De servicekosten bij huur bedragen € 45,= per maand excl. BTW en omvatten o.a. onderhoud buitenterrein en hekwerk en het schoonhouden buitenzijde van het gebouw.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Het verbruik van gas, water en elektra door de verhuurder ten behoeve van de bedrijfsruimte op de begane grond wordt gemeten d.m.v.
tussenmeters.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV.
Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, daarnaast zijn de bedrijventerreinen Pavijen I tot IV volledig gerenoveerd en opnieuw bestraat.

Het bedrijfsverzamelgebouw “Handelscentrum Mercator” ligt op slechts 8 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 6 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 450,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Ja Servicekosten € 45,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.53 Energie einddatum 23-03-2030 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring