Terug naar de resultaten
Te huur
Bellweg 42 in Culemborg 4104 BJ

Bellweg 42

4104 BJ Culemborg
Huurprijs € 1.090,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op goede locatie op bedrijventerrein Pavijen 5 gesitueerd moderne bedrijfsunit, onderdeel uitmakende van een representatief verzamelgebouw. Gelegen op korte afstand van Rijksweg A2. De unit heeft een vloeroppervlak van 172 m², verdeeld over 2 etages. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 86 m² en het kantoor is circa 86 m² groot. HUURPRIJS: € 1.090,= per maand excl. servicekosten en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 172 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Op goede locatie op bedrijventerrein Pavijen 5 gesitueerd moderne bedrijfsunit, onderdeel uitmakende van een
representatief verzamelgebouw. Gelegen op korte afstand van Rijksweg A2.

De unit heeft een vloeroppervlak van 172 m², verdeeld over 2 etages. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 86 m² en het kantoor is circa 86 m² groot.

HUURPRIJS:
€ 1.090,= per maand excl. servicekosten en BTW

INDELING:
Entree met trapopgang naar de verdieping. Begane grond ± 86 m² bedrijfsruimte voorzien van overheaddeur met afstandsbediening, pantry, toilet en urinoirruimte.

Verdieping: open kantoorruimte voorzien van systeemplafond met verlichtingsarmaturen en laminaatvloer, CV-annex serverruimte, pantry met modern keukenblok, toilet.

ERF/BUITENTERREIN:
Voor het pand zijn twee parkeerplaatsen aanwezig. Verder kan op het terrein op de niet aan een bedrijfsunit toegewezen parkeerplaatsen geparkeerd worden of in de straat op de daarvoor aangewezen plaatsen.

OVERIGE:
* Maximale vloerbelasting bedrijfsruimte begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en op de verdieping 500 kg/m².
* De elektrisch bedienbare overheaddeur is 3,60 meter breed en 2,85 meter hoog.
* De vrije hoogte op de begane grond bedraagt 3,60 meter.
* Verwarming middels CV-installatie.
* Aanvaarding in overleg.
* Het bedrijvencomplex bestaat uit hoogwaardige bedrijfsunits, die door hun multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven. Het gehele complex is gebouwd met duurzame materialen welke een moderne uitstraling hebben. Bouwjaar 2008.
* De servicekosten bedragen € 75,= per maand excl. BTW en zijn voor onderhoud van de aanwezige installaties, buitenterrein, glasbewassing en schoonhouden buitenzijde gebouw.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/waarborgsom: er wordt een bankgarantie/waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met servicekosten en BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast wordt het terrein beveiligd d.m.v. camera’s.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen V’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.090,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 75,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 172 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 360 cm Oppervlakte kantoorruimte 86 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.95 Energie einddatum 28-12-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
86 m²
Vrije hoogte
360 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
86 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring