Terug naar de resultaten
Nieuw
Belle Van Zuylenlaan 5 in Culemborg 4105 JX

Belle van Zuylenlaan 5

4105 JX Culemborg
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op de 2de etage van representatieve kantoorvilla gelegen kantooretage van 350 m² welke in zijn geheel of in 2 delen te huur is. De etage wordt op dit moment gemoderniseerd en in zijn geheel vernieuwd, waardoor de nieuwe huurder de eerste gebruiker zal zijn. De getoonde foto's zijn van de kantoren op de begane grond en toegevoegd om een impressie te krijgen van het resultaat als de verbouwing is...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 350 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op de 2de etage van representatieve kantoorvilla gelegen kantooretage van 350 m² welke in zijn geheel of in 2 delen te huur is.

De etage wordt op dit moment gemoderniseerd en in zijn geheel vernieuwd, waardoor de nieuwe huurder de eerste gebruiker zal zijn. De getoonde foto's zijn van de kantoren op de begane grond en toegevoegd om een impressie te krijgen van het resultaat als de verbouwing is afgerond.

Het verzorgd afgewerkte gebouw is gelegen op de rand van wonen en bedrijvigheid en beschikt over parkeerterrein aan 3 zijden van het gebouw. De ligging op korte afstand van de Rijksweg A2 en de centrale locatie van Culemborg in het land maakt dit een ideale vestigingsplaats niet alleen voor lokale bedrijven maar ook (boven-)regionaal actieve ondernemingen.

De kantoorvilla is in 1999 gebouwd, bestaat uit 4 bouwlagen en wordt door de eigenaar zorgvuldig onderhouden.

HUURPRIJS:
€ 125,= per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.
Bij verhuur van de gehele etage bedraagt de huurprijs derhalve € 3.645,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Indien u parkeert aan de voorzijde van het gebouw bereikt u de entree terwijl u wandelt langs de groenvoorziening en over de toegangsbrug. De dubbele toegangsdeur biedt toegang tot een voorportaal en hal met lift en trappartij.
Op de 2de etage bevindt zich de eigen entree naar de beschikbare kantoor etage. De huidige indeling bestaat uit een open ontvangstruimte, 10 kantoorkamers van diverse afmetingen, in het midden van de etage liggen de 2 pantry's en de sanitaire voorzieningen. De kantoorkamers zijn aan de raampartijen gesitueerd, daarnaast is gewerkt met glazen scheidingswanden waardoor de kantoren volop lichtinval hebben. Een andere indeling is in overleg mogelijk.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* De ruimte is voorzien van vloerbedekking, glazen scheidingswanden, systeemplafond met LED-verlichting, 2 keukenblokken, 2 toiletten, airco- en CV-installatie.
* Bij gedeelde huur is een oppervlakte iets groter of kleiner dan de helft van de ruimte mogelijk.
De ruimten worden dan gesplitst op een wijze dat ieder deel is voorzien van een eigen entree, pantry en toilet.
* De servicekosten omvatten diverse onderhoudszaken van de aanwezige installaties zoals CV, brandmeldinstallatie, screens voor de ramen, airco, lift, brandblusmiddelen, maar ook glasbewassing buiten, schoonmaak en verbruik elektra van de gemeenschappelijke ruimten, gas- en waterverbruik, glasverzekering. Er vindt jaarlijks een afrekening plaats van de kosten. Op dit moment bedragen de servicekosten € 1.820,= per kwartaal excl. BTW.
* De kosten voor het verbruik van electra zullen door het nutsbedrijf rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Bij deelverhuur zal dit opgenomen worden in de servicekosten.
* Betaling: per kwartaal vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Het kantoorgebouw is vanwege de gunstige ligging makkelijk bereikbaar. De A2 bevindt zich op korte afstand en het treinstation van Culemborg ligt op fietsafstand cq circa 10 minuten loopafstand. Het levendige centrum van Culemborg biedt goede voorzieningen op gebied van winkels en horeca.

Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek. Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht (ieder kwartier) en ’s-Hertogenbosch (ieder half uur).

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Culemborg West’ en heeft als bestemming ‘kantoor’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 21,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 350 m² Energie Energieklasse C Energieindex 1.22 Energie einddatum 17-02-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
350 m²
In units vanaf
150 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Meetcertificaat aanwezig
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring