Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en Vastgoed Beheer BV

Oudenhof 2 A
4191 NW Geldermalsen
Tel: 0345-65 21 13
info@vanderhorstmakelaardij.nl
Beesdseweg 3 - 10, 4104 AW Culemborg, Bedrijfsruimte (BOG) Koopprijs € 110.000,- k.k. Huurprijs € 775,- p.m.
Beesdseweg 3 - 10 in Culemborg 4104 AW

Omschrijving

74 m² moderne bedrijfsruimte met 70 m² casco ruimte / toekomstig kantoor op verdieping, onderdeel modern verzamelgebouw.
Koop of huur.

Op loopafstand van het station en op korte afstand van Rijksweg A2 waarbij de nieuwe aansluiting op de N320 bijna voor de deur ligt, gelegen moderne bedrijfsunit bestaande uit 74 m² bedrijfsruimte met overheaddeur en een nog casco ruimte van
70 m² op de verdieping.

De unit maakt onderdeel uit van een in 2011 gebouwd bedrijfsverzamelcomplex en beschikt over een gemeenschappelijk en geheel omheind buitenterrein en parkeerplaatsen op eigen terrein.

PRIJZEN:
Huurprijs: € 775,= per maand excl. BTW en servicekosten
Koopsom: € 110.000,= excl. BTW en k.k.

INDELING:
Begane grond:
entree, meterkast, bedrijfsruimte met overheaddeur, verwarming middels heater en trapopgang naar verdieping.

Verdieping:
open ruimte welke, indien gewenst, nog naar wens van de huurder ingericht of afgewerkt kan worden, verwarming middels CV (Nefit 2017).

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* Het terrein is geheel omheind. De poort aan de voorzijde is elektrisch bedienbaar.
* Er zijn 2 parkeervakken op het gemeenschappelijke buitenterrein waar gebruik van gemaakt kan worden. Er zijn geen vaste plaatsen toegekend.

Bij verhuur geldt:
* De servicekosten bij huur bedragen € 50,= per maand excl. BTW en omvatten o.a. onderhoud buitenterrein en hekwerk en het schoonhouden buitenzijde van het gebouw.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder / koper in rekening worden gebracht.
* Er is een minimale huurtermijn van 3 jaar van toepassing.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bij koop geldt:
* Bij koop wordt men van rechtswege lid van de betreffende Vereniging van Eigenaren waar de unit onderdeel van uitmaakt. Deze vereniging zorgt o.a. voor de opstalverzekering, reserveert voor toekomstig groot onderhoud aan de buitenzijde van het gebouw, onderhoud buitenterrein en hekwerk.
* De jaarlijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 570,= (prijspeil 2019).
* Het betreft een actieve vereniging. Jaarcijfers / notulen op verzoek ter inzage.
* De koopsom is kosten koper en vanwege een lopende herzieningstermijn wordt de koopsom vermeerderd met BTW.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven. De industrie is voornamelijk gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met IV.
Het bedrijventerrein Pavijen is vernoemd naar het verdronken dorp Paveie. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320. Onlangs is het bedrijventerrein uitgebreid met Pavijen V, daarnaast zijn de bedrijventerreinen Pavijen I tot IV volledig gerenoveerd en opnieuw bestraat.

Het bedrijfsverzamelgebouw “Handelscentrum Mercator” ligt op slechts 8 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 6 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’.
De voor ‘Bedrijf - 2‘ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a bedrijven, die zijn genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan, onder de milieucategorieën 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2, waarbij de in deze bijlage opgenomen afstand als minimale afstand aangehouden dient te worden. Uitgezonderd zijn geluidzoneringsplichtige inrichtingen en risicovolle inrichtingen;
b grootschalige detailhandel in de vorm van detailhandel in auto’s, boten en caravans;
c productiegebonden detailhandel als ondergeschikte functie van de onder a genoemde omschrijving;
d opslag en uitstalling en kantoordoeleinden ten dienste van de onder a genoemde omschrijving;
Voor de volledige tekst en meer informatie inzake de bestemming verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 110.000,- kosten koper Huurprijs € 775,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Vloerbelasting 2000 kg/m² Vrije hoogte 400 cm Oppervlakte kantoorruimte 70 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. casco