Terug naar de resultaten
Te koop
Bellweg 30 in Culemborg 4104 BJ

Bellweg 30

4104 BJ Culemborg
Vraagprijs € 159.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Hoekunit bestaande uit bedrijfsruimte op de begane grond en kantoor op de verdieping, onderdeel van bedrijfsverzamelcomplex “PavijenPlaza” gelegen op korte afstand van de Rijksweg A2. De unit heeft een vloeroppervlak van 170 m², verdeeld over 2 etages. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 86 m² en de verdieping een oppervlakte van circa 84 m². VRAAGPRIJS: € 159.000,= k.k. en excl....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Hoekunit bestaande uit bedrijfsruimte op de begane grond en kantoor op de verdieping, onderdeel van bedrijfsverzamelcomplex “PavijenPlaza” gelegen op korte afstand van de Rijksweg A2.

De unit heeft een vloeroppervlak van 170 m², verdeeld over 2 etages. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 86 m² en de verdieping een oppervlakte van circa 84 m².

VRAAGPRIJS:
€ 159.000,= k.k. en excl. BTW

INDELING:
Entree, hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte meet circa 75 m² en is voorzien van een elektrisch bediende overheaddeur, een eenvoudig toilet en een pantry.
De verdieping kan worden ingericht als kantoor en beschikt ook over een toilet en keukenblok. Vanwege de raampartijen aan 2 zijden van de ruimte heeft de verdieping een goede daglicht toetreding.

ERF/BUITENTERREIN:
Bij de unit behoren twee parkeerplaatsen, waarvan één vaste plaats welke voor de entree is de gelegen.

OVERIGE:
* Maximale vloerbelasting bedrijfsruimte begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en op de verdieping 500 kg/m².
* De elektrisch bedienbare overheaddeur is 3,60 meter breed en 2,85 meter hoog.
* De vrije hoogte op de begane grond bedraagt 3,60 meter.
* Glasvezel aansluiting en voorbereiding alarm installatie aanwezig.
* De bedrijfsruimte is voorzien van tl-verlichting.
* Verdieping voorzien van centrale verwarming.
* Een voorgaande huurder van het pand heeft zelf toilet en tegelwerk gerealiseerd. Deze zijn provisorisch afgewerkt.
* Aanvaarding in overleg, maar is op korte termijn mogelijk.
* Het bedrijvencomplex bestaat uit hoogwaardige bedrijfsunits, die door hun multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven. Het gehele complex is gebouwd met duurzame materialen welke een moderne uitstraling hebben. Bouwjaar 2008.
* De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De huurder is gebonden aan het huishoudelijk reglement van de VvE.
* De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 105,25 per maand.
* Condities koop: kosten koper, de koopsom wordt met BTW belast, koopovereenkomst conform model NVM.

LOCATIE:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast wordt het terrein beveiligd d.m.v. camera’s.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen V’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 159.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Oppervlakte bedrijfsruimte 86 m² Oppervlakte kantoorruimte 84 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
86 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
84 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Plattegronden

Bellweg 30 in Culemborg 4104 BJ Bellweg 30 in Culemborg 4104 BJ

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.