Terug naar de resultaten
Koop / huur
Anthonie Van Diemenstraat 8 B E.S. in Culemborg 4104 AE

Anthonie van Diemenstraat 8 b E.S.

4104 AE Culemborg
Koopprijs € 495.000,- k.k. Huurprijs € 3.495,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

BOD GEVRAAGD! Op zichtlocatie, direct op de hoek bij de toegangsweg van het bedrijventerrein gelegen showroom (585 m²) met expeditieruimte (55 m²) en een verdiepingsvloer van 619 m². Het pand is gelegen naast Carpet Right en vlakbij o.a. Gamma, Beter Bed, Action en vele andere woninginrichters. Voor het pand is aan 2 zijden parkeergelegenheid aanwezig. KOOPSOM: € 495.000,= k.k. HUURPRIJS: €...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1224 m² In units vanaf 550 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

BOD GEVRAAGD!

Op zichtlocatie, direct op de hoek bij de toegangsweg van het bedrijventerrein gelegen showroom (585 m²) met expeditieruimte (55 m²) en een verdiepingsvloer van 619 m².

Het pand is gelegen naast Carpet Right en vlakbij o.a. Gamma, Beter Bed, Action en vele andere woninginrichters.

Voor het pand is aan 2 zijden parkeergelegenheid aanwezig.

KOOPSOM:
€ 495.000,= k.k.

HUURPRIJS:
€ 3.495,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree, showroom/winkelruimte van 550 m², thans d.m.v. een scheidingswand in 2 delen gesplitst, maar zeer eenvoudig tot één grote ruimte te maken, toiletruimte, pantry en expeditieruimte van 55 m².

Zowel vanuit de showroom als de expeditieruimte is de verdieping middels een trap bereikbaar, de verdiepingsvloer is 619 m² groot en omvat een showroom, een afgescheiden werkruimte, pantry en toilet.

ERF/BUITENTERREIN:
Voor het pand is aan 2 zijden parkeergelegenheid aanwezig.
Het perceel is 965 m² groot.

OVERIGE:
* Oplevering in overleg, indien gewenst op korte termijn mogelijk.
* Bouwjaar 1995
* Het pand ligt op bedrijventerrein Pavijen op loopafstand van het station en met goede ontsluiting naar de Rijksweg A2.
* Kadastraal bekend als gemeente Culemborg, sectie C, nummer 2523.

LOCATIE:
Culemborg, handels- en vrijstad sinds 1318, ligt centraal in Nederland in de provincie Gelderland aan de rivier de Lek. Culemborg heeft momenteel bijna 28.000 inwoners en ruim 1.650 bedrijven, die voornamelijk zijn gevestigd op de bedrijventerreinen Pavijen I tot en met V. Het terrein is gelegen aan de zuidwestzijde van Culemborg met directe ontsluiting op de provinciale weg N320.
Het bedrijventerrein Pavijen ligt op circa 8 minuten loopafstand van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 6 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Bedrijventerrein Pavijnen I t/m IV met als enkelbestemming Bedrijf - 1. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar onze website. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoon 0345-47 77 00.

Voorwaarden bij koop:
Koopakte:
Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed HVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris:
Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom:
Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering:
Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 3 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

Ouderdomsclausule:
Indien van toepassing wordt aan koper bekend verondersteld, dat dit pand meer dan 30 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere panden. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan garandeert, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen van electriciteit, water en gas, de riolering en de aanwezigheid van doorslaand op optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht nimmer belemmerend te werken op het in artikel 5.3 omschreven gebruik.

Voorwaarden bij verhuur:
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW (en servicekosten).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 495.000,- kosten koper Huurprijs € 3.495,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 1224 m² Verkoopoppervlakte 1169 m² Perceeloppervlakte 965 m² Frontbreedte 3000 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 1224 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 550 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Bedrijfsruimte Welstandsklasse C1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
1224 m²
In units vanaf
550 m²
Verkoop vloeroppervlakte
1169 m²
Frontbreedte
3000 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
C1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Oppervlakte
1224 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
965 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.