Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en Vastgoed Beheer BV

Oudenhof 2 A
4191 NW Geldermalsen
Tel: 0345-65 21 13
info@vanderhorstmakelaardij.nl
Bellweg 34, 4104 BJ Culemborg, Bedrijfsruimte (BOG) Vraagprijs € 140.000,- k.k.
Bellweg 34 in Culemborg 4104 BJ

Omschrijving

In representatief bedrijfsverzamelgebouw, op korte afstand van Rijksweg A2, gelegen bedrijfsruimte met kantoor op de verdieping.

De unit heeft een vloeroppervlak van 170 m², verdeeld over 2 etages. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 86 m² en het kantoor is circa 84 m² groot.

VRAAGPRIJS:
€ 140.000,= k.k.

INDELING:
Entree, hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en toegang tot de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur, wit gespoten wanden en een gecoate vloer.
De verdieping kan worden ingericht als kantoor en beschikt over een toilet en keukenblok.

ERF/BUITENTERREIN:
Bij de unit behoren twee parkeerplaatsen, waarvan één vaste plaats welke voor de entree is de gelegen.

OVERIGE:
* Maximale vloerbelasting bedrijfsruimte begane grond bedraagt 1.500 kg/m² en op de verdieping 500 kg/m².
* De elektrisch bedienbare overheaddeur is 3,60 meter breed en 2,85 meter hoog.
* De vrije hoogte op de begane grond bedraagt 3,60 meter.
* Alarm installatie aanwezig.
* De bedrijfsruimte is voorzien van tl-verlichting.
* Verdieping voorzien van centrale verwarming, keurig toilet, pantry en verlichting.
* Aanvaarding in overleg, maar is op korte termijn mogelijk.
* Het bedrijvencomplex bestaat uit hoogwaardige bedrijfsunits, die door hun multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven. Het gehele complex is gebouwd met duurzame materialen welke een moderne uitstraling hebben. Bouwjaar 2008.
* De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. De koper is gebonden aan het huishoudelijk reglement van de VvE.
* De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 1.250,= per jaar.
* Condities koop: kosten koper, koopovereenkomst conform model NVM.

LOCATIE:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast wordt het terrein beveiligd d.m.v. camera’s.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen V’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 140.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 171 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 360 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 87 m² Oppervlakte kantoorruimte 84 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig