Terug naar de resultaten
Verhuurd
Bellweg 4 A in Culemborg 4104 BJ

Bellweg 4 a

4104 BJ Culemborg
Huurprijs € 665,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

80 m² gebruiksklare kantoorruimte op modern bedrijventerrein. Op goede locatie, op korte afstand van Rijksweg A2, gelegen keurig afgewerkte kantoorruimte gesitueerd op de etage van een modern bedrijfs-/kantoorpand. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en bestaat uit 2 kantoorkamers, keuken en sanitair. HUURPRIJS: € 665,= per maand excl. BTW en servicekosten INDELING: Begane grond:...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

80 m² gebruiksklare kantoorruimte op modern bedrijventerrein.

Op goede locatie, op korte afstand van Rijksweg A2, gelegen keurig afgewerkte kantoorruimte gesitueerd op de etage van een modern bedrijfs-/kantoorpand. De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en bestaat uit 2 kantoorkamers, keuken en sanitair.

HUURPRIJS:
€ 665,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Begane grond: gemeenschappelijke en representatieve entree met vide.
Verdieping: overloop, pantry, 2 kantoorruimten, dames- en herentoilet.

De ruimten zijn voorzien van systeemplafond, verlichting, mechanische ventilatie en data bekabeling Cat 5e.
Voor het gebouw zijn 3 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig.

OVERIGE:
* Oplevering in overleg.
* Het gebouw is voorzien van een ADSL aansluiting. Glasvezel ligt in de straat dus een aansluiting is eenvoudig te realiseren.
* De begane grond van de kantoren en de opslagruimte zijn in gebruik bij het bedrijf van de eigenaar.
* Ligging vlakbij de provinciale weg N320, welke aansluit op de Rijksweg A2.
* Bouwjaar 2008.
* Verwarming middels zelfstandig te bedienen c.v. radiatoren.
* Servicekosten bedragen € 25,= per m² per jaar en omvatten een voorschot op het verbruik van gas, water en elektra, onderhoud buitenterrein, glasbewassing buiten, afvoer van afval. Jaarlijks vindt een afrekening plaats o.b.v. daadwerkelijke kosten.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast wordt het terrein beveiligd d.m.v. camera’s.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen V’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 665,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Plattegronden

Bellweg 4 A in Culemborg 4104 BJ

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring