Terug naar de resultaten
Verhuurd
Pascalweg 2 B in Culemborg 4104 BG

Pascalweg 2 b

4104 BG Culemborg
Huurprijs € 750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Bijzonder hoogwaardig afgewerkte bedrijfs-/kantoorruimte in representatief verzamelgebouw welke zicht bevindt op zichtlocatie vanaf de ontsluitingsweg naar Rijksweg A2. Bent u op zoek naar een gebruiksklaar kantoor of showroom met een (beperkte) opslag- of werkruimte en hecht u aan een hoog afwerkingsniveau? Kom dan snel kijken bij deze nieuwe bedrijfsunit met 48 m² kantoor- of showroomruimte op...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 94 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bijzonder hoogwaardig afgewerkte bedrijfs-/kantoorruimte in representatief verzamelgebouw welke zicht bevindt op zichtlocatie vanaf de ontsluitingsweg naar Rijksweg A2.

Bent u op zoek naar een gebruiksklaar kantoor of showroom met een (beperkte) opslag- of werkruimte en hecht u aan een hoog afwerkingsniveau?
Kom dan snel kijken bij deze nieuwe bedrijfsunit met 48 m² kantoor- of showroomruimte op de verdieping en 46 m² opslag-/bedrijfs- of extra kantoorruimte op de begane grond!

Dit pand is onder andere voorzien van:
- stucwerk wanden zowel boven als beneden;
- strak plafond met led verlichting;
- modern sanitair en keukenblok;
- alarminstallatie en camerabewaking;
- elektrisch bedienbare overheaddeur op de begane grond;
- airconditioning, zowel op de begane grond als op de verdieping;
Zo compleet afgewerkt vind u nergens een ruimte van deze afmeting!

HUURPRIJS:
€ 750,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Begane grond toegankelijk zowel via een loopdeur als de elektrisch bedienbare overheaddeur (4 m breed en 3 m hoog), open werkruimte met gecoate betonvloer met een draagvermogen van 1.000 kg/m², stucwanden, vrijhangend toilet, bergruimte onder trap.
Trapopgang naar verdieping met open kantoor voorzien van keukenblok, pvc vloer, ook hier stucwanden, systeemplafond met led verlichting, airconditioning en brede houten lamellen voor de ramen.

OVERIGE:
* De ruimte beschikt over: een warmtepomp, alarminstallatie met doormeldsysteem en camerabewaking, alarm opvolging door Schipper Security en er is een KPN internet aansluiting aanwezig.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* De servicekosten bestaan uit een vergoeding voor klein onderhoud alarmsysteem, brandmeldinstallatie, airconditioning en overheaddeur, onderhoud buitenterrein en schoonmaak gebouw aan de buitenzijde.
De kosten bedragen € 95,= per maand excl. BTW.
* Er horen 4 parkeerplaatsen op het mandelig (gezamenlijk) terrein bij het gehuurde.
* Bedrijven die momenteel gehuisvest zijn in het verzamelcomplex zijn: een tandartspraktijk, een bedrijf wat advies uitbrengt op het gebied van luchtverversing en een kantoorpartij die bommen opspoort uit de 2e wereld oorlog.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast wordt het terrein beveiligd d.m.v. camera’s.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen V’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf - 1’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, telefoonnummer 0345-47 77 00.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk indien gewenst BTW van toepassing Ja Servicekosten € 95,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 94 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 300 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 46 m² Oppervlakte kantoorruimte 48 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 4 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Kantoorruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
46 m²
Vrije hoogte
300 cm
Vloerbelasting
1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
48 m²
Aantal verdiepingen
1
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
105 m²
In units vanaf
48 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.