Terug naar de resultaten
Verkocht
Bellweg 12 in Culemborg 4104 BJ

Bellweg 12

4104 BJ Culemborg
Vraagprijs € 229.000,- k.k. Huurprijs € 1.500,- p.m. Verkocht

Omschrijving

Representatieve front unit (203 m²) verzamelgebouw op uitstekende locatie! Zeer representatieve kantoorruimte met werk-/opslagruimte op de begane grond, gelegen aan de kopse zijde van een bedrijfsverzamelgebouw. De opslag/bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 96 m² groot, op de verdieping is in modern en gebruiksklaar kantoor (100 m²) ingericht. Kenmerken van dit object: * representatieve...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 95 m²
Lees meer

Omschrijving

Representatieve front unit (203 m²) verzamelgebouw op uitstekende locatie!

Zeer representatieve kantoorruimte met werk-/opslagruimte op de begane grond, gelegen aan de kopse zijde van een bedrijfsverzamelgebouw.
De opslag/bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 96 m² groot, op de verdieping is in modern en gebruiksklaar kantoor (100 m²) ingericht.

Kenmerken van dit object:
* representatieve uitstraling;
* kantoor waar je je bureau neerzet en zo kunt werken, ziet er zeer verzorgd uit;
* praktische bedrijfsruimte met overheaddeur en goede lichtinval.
* parkeren voor de deur.

Vraagprijs € 229.000,= k.k. en excl. BTW
Huurprijs: € 1.500,= per maand excl. BTW en servicekosten

Indeling:
begane grond:
entree, hal (7 m²) met meterkast en opgang naar kantoor etage, toegang naar bedrijfsruimte (96 m²) welke is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur en tl-verlichting.
Verdieping:
open kantoorruimte met pantry en toiletgroep, 2 separate kantoor- of spreekkamers. Opp. 100 m².

Overige:
- De kantoorruimte is afgewerkt met systeemplafond voorzien van verlichting, verwarming, pvc vloer (donker hout motief) en
modern sanitair.
- Oplevering is op korte termijn mogelijk.
- Er is 1 vaste parkeerplaats naast het gebouw aanwezig en diverse parkeerplaatsen voor het pand, waarvan 1 met elektrische laadpaal. De parkeerplaatsen voor het gebouw mogen ook gebruikt worden door (bezoekers van) de andere bedrijfsunits. In de straat is tevens gratis parkeergelegenheid op openbaar terrein.
- Het bedrijvencomplex bestaat uit hoogwaardige bedrijfsunits, die door hun multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt zijn voor kleinschalige bedrijven. Het gehele complex is gebouwd met duurzame materialen welke een moderne uitstraling hebben. Bouwjaar 2008.

Bij koop geldt het volgende:
* Een koper wordt van rechtswege lid van de vereniging van Eigenaren waar het gebouw onderdeel van uit maakt. De bijdrage aan de VvE bedraagt thans € 1.475,= per jaar (prijspeil 2018). Het betreft een actieve VvE met een positief kassaldo voor toekomstig groot onderhoud.
* De koopsom is belast met BTW.
* Condities koop: kosten koper, koopovereenkomst conform model NVM.

Bij verhuur:
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* De servicekosten bestaan uit onderhoud buitenterrein en schoonhouden buitenzijde van het gebouw. E.e.a. wordt geregeld door de vereniging van Eigenaren welke kosten ad € 219,= per jaar worden doorbelast aan de huurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* De huurder is gebonden aan het huishoudelijk reglement van de VvE.

Locatie:
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Het representatieve bedrijventerrein “Pavijen V” is gesitueerd nabij de rijksweg A2, heeft een centrale ligging en een goede bereikbaarheid. In slechts 20 minuten bereikt u met de auto Utrecht Centrum terwijl u binnen 25 minuten in ’s-Hertogenbosch bent. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Daarnaast wordt het terrein beveiligd d.m.v. camera’s.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Pavijen V’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijf-2’, waarmee het object bestemd is om te worden gebruikt als bedrijf t/m milieu categorie 3.2. Produktie gebonden detailhandel en gebruik als kantoor is als ondergeschikte functie van de bedrijvigheid mogelijk.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Culemborg, 0345-47 77 00.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting indien gewenst op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Ja Servicekosten € 18,25 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 95 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 345 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 04-10-2028 Energie Prestatie Coëff. 0.95 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom
Oppervlakte
95 m²
Vrije hoogte
345 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Plattegronden

Bellweg 12 in Culemborg 4104 BJ Bellweg 12 in Culemborg 4104 BJ

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.