Terug naar de resultaten
Verhuurd
Industrieweg 21 A in Druten 6651 KR

Industrieweg 21 A

6651 KR Druten
Vraagprijs € 225.000,- k.k. Huurprijs € 1.375,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

270 m² bedrijfsruimte, koop of huur Aan de rand van bedrijventerrein Westerhout Zuid gelegen functionele vrijstaande bedrijfsruimte van 270 m², verdeeld in 2 delen. Het voorste deel is 192 m² groot, is voorzien van 3 overheaddeuren en veel licht inval. Het achterste deel van het gebouw heeft een eigen loop- en overheaddeur en is 77 m² groot. Perceeloppervlakte 585 m². VRAAGPRIJS: € 225.000,=...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 270 m²
Lees meer

Omschrijving

270 m² bedrijfsruimte, koop of huur

Aan de rand van bedrijventerrein Westerhout Zuid gelegen functionele vrijstaande bedrijfsruimte van 270 m², verdeeld in 2 delen. Het voorste deel is 192 m² groot, is voorzien van 3 overheaddeuren en veel licht inval.
Het achterste deel van het gebouw heeft een eigen loop- en overheaddeur en is 77 m² groot.
Perceeloppervlakte 585 m².

VRAAGPRIJS: € 225.000,= k.k.
HUURPRIJS: € 1.375,= per maand excl. BTW

INDELING:
ruime bedrijfsruimte aan de voorzijde van het gebouw met 1 overheaddeur van 5.10 x 4.20 m in de voorgevel, en 2 overheaddeuren van 4.20 x 3.95 m in de zijgevel. De ruimte is voorzien van toiletruimte, meterkast, verwarming middels heater en verlichting.
De achterste bedrijfsruimte is voorzien van een kraanbaan en een verdiepingsvloer van 17 m².
De bedrijfsruimten hebben een vrije hoogte van 5.65 meter.

Het gebouw staat op een terrein met een 2de bedrijfshal en een achtergelegen vrijstaande bedrijfswoning. De toegangspoort is nu gemeenschappelijk maar deze kan gewijzigd worden middels het maken van een eigen oprit.

OVERIGE:
- Bouwjaar 2008 - 2010.
- Het gebouw staat op een zelfstandig kadastraal perceel. Totaal 585 m² eigen grond.
- Eigen aansluitingen gas, water en elektra aanwezig in de meterkast.
- Op het dak liggen 8 zonnepanelen, 240 Wp per stuk, met omvormer SMA van 2 kilowatt.
- Verwarming middels heater.
- Oplevering in overleg, indien gewenst op korte termijn mogelijk.

Bij verhuur geldt:
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Bij verkoop geldt:
Koopakte:
Conform NVM-model (model vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed HVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis)

Notaris:
Ter keuze aan de kopende partij, tenzij anders vermeld.

Waarborgsom:
Deze geldt tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij. Kopende partij stort als waarborgsom in handen van de notaris een bedrag groot 10% van de koopsom, binnen 4 weken na koop overeenstemming. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper een schriftelijk bankgarantie doen stellen.

Financiering:
Indien gewenst kan koper, na toestemming van verkoper, een ontbindende voorwaarde voor financiering krijgen. Deze ontbindende voorwaarde is geldig voor een periode van 6 weken na koop overeenstemming. Indien koper van een ontbindende voorwaarde gebruik wenst te maken dient dit voor het sluiten van de koop kenbaar gemaakt te worden.

LOCATIE:
Druten vormt samen met de 4 kerkdorpen Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk de gemeente Druten. Deze gemeente heeft 18.790 inwoners (1-1-2019, bron: CBS).
Druten is gelegen in het land van Maas en Waal en vervult voor de eigen en de omliggende dorpen een centrumfunctie. Dat wil zeggen dat Druten een aantal (basis)voorzieningen heeft op het gebied van de gezondheidszorg, de detailhandel, het culturele aanbod, de economie, bedrijventerreinen en woningbouw.
Druten is bereikbaar via de Van Heemstrabaan en voor doorgaand verkeer via de N322, welke aansluit op de A15 bij Echteld en aan de oostzijde op knooppunt Ewijk (A50).
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 225.000,- kosten koper Huurprijs € 1.375,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 270 m² Perceeloppervlakte 585 m² Vrije hoogte 565 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
270 m²
Vrije hoogte
565 cm
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.