Terug naar de resultaten
Te koop
Klepperheide 20 in Druten 6651 KM

Klepperheide 20

6651 KM Druten
Koopprijs € 350.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Gebouw van 235 m² geschikt voor Kinderopvang, vrije beroepen of zakelijke dienstverlening, op 1.117 m² eigen grond. Op het kleinschalige bedrijventerrein Klepperheide, welke grenst aan het centrum en een woonwijk van Druten staat dit representatieve kinderopvang gebouw op een royale kavel eigen grond. Het gebouw wordt te koop aangeboden, eventueel is overname van de exploitatie van het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

Gebouw van 235 m² geschikt voor Kinderopvang, vrije beroepen of zakelijke dienstverlening, op 1.117 m² eigen grond.

Op het kleinschalige bedrijventerrein Klepperheide, welke grenst aan het centrum en een woonwijk van Druten staat dit representatieve kinderopvang gebouw op een royale kavel eigen grond. Het gebouw wordt te koop aangeboden, eventueel is overname van de exploitatie van het kinderdagverblijf ook bespreekbaar.
Het pand is eind jaren '70 gebouwd en in 2009 geheel verbouwd. Het omliggende terrein, met aan de voorzijde parkeerplaatsen en achter een besloten ruime tuin, is verzorgd aangelegd.

KOOPSOM:
€ 350.000,= k.k.

INDELING:
entree in voorportaal, ontvangstruimte / wachtruimte, garderobe, hal, receptie met kantoor, 2 grote groepsruimten met aangrenzende verschoonruimten, 5 slaapkamers, keuken, diverse sanitaire ruimten (zowel volwassenen als kindertoiletten), bergruimten.

Het gebouw wordt omgeven door een verzorgd aangelegde tuin.
Voor het pand zijn 7 parkeerplaatsen aanwezig. Deze liggen deels op gemeentegrond. Voor het deel gemeentegrond is een verbruiksvergunning aanwezig. Dit betreft een persoonlijk recht.
De zij- en achtertuin geven voldoende ruimte om aangenaam te verblijven of te spelen.

AFWERKING:
Het gebouw is intern afgewerkt met systeemplafonds met verlichting en pvc-vloeren. Het gebouw is voorzien van centrale verwarming, de Vaillant ketel is ca. 5 jaar oud.
Voorts is een brandmeldinstallatie aanwezig en een deel van het gebouw is voorzien van airco.
De keuken is voorzien van koelkast en vaatwasser.

BIJZONDERHEDEN:
- Rechts naast het perceel is een A-watergang (sloot) aanwezig. Vanuit de sloot dient 1 meter vrij gehouden te worden op last van het Waterschap. Voor de sloot is een hekwerk geplaatst i.v.m. veiligheid van de kinderen.
- Bruto inhoud gebouw 750 m³.
- Perceel: 1.117 m².
- Aanvaarding in overleg.
- Overname van de kinderopvang activiteiten is mogelijk. Gegevens op aanvraag beschikbaar.

BOUWWIJZE:
Traditionele bouw met spouwmuren, grotendeels plat dak met bitumen dakbedekking, alleen het voorste deel heeft een punt dak met betonnen leipannen. De dakbedekking is nog origineel.
Houten kozijnen met dubbel glas. Schilderwerk laatst uitgevoerd in 2010.

LOCATIE:
De gemeente Druten heeft bijna 19.000 inwoners verdeeld over de vijf dorpen Puiflijk, Horssen, Druten, Afferden en Deest. Twee derde van het aantal inwoners woont in Druten (11.866 per 1-1-2018).
Het kerkdorp Druten vervult voor de eigen en de omliggende dorpen een centrumfunctie. Dat wil zeggen dat Druten een aantal (basis)voorzieningen heeft op het gebied van de gezondheidszorg, de detailhandel, het culturele aanbod, de economie, bedrijventerreinen en woningbouw.

ALGEMEEN:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan Druten-Zuid en heeft als bestemming Gemengd 3. Het perceel is derhalve bestemd om te worden gebruikt voor bedrijven die zijn genoemd in het bestemmingsplan, vallend binnen milieucategorieën 1 en 2, zakelijke dienstverlening, perifere en productiegebonden detailhandel, kinderdagopvang of vrije beroepen. Per bedrijf is 1 bedrijfswoning toegestaan. Meer informatie vindt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 350.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1977 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 1117 m² Energie Energieklasse D Energieindex 1.31 Energie einddatum 14-07-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 7 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. in 2009 verbouwd naar kinderdag verblijf Onderhoud buiten toel. Platte daken nog origineel Nevenbestemming Overige
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
235 m²
Voorzieningen
Eigen parkeervoorzieningen aanwezig, buitenruimte aanwezig
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Functie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
235 m²
Verdiepingen
1

Plattegronden

Klepperheide 20 in Druten 6651 KM

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring