Terug naar de resultaten
Te koop
Adam Van Delenstraat 6 C in Eck En Wiel 4024 JB

Adam van Delenstraat 6 c

4024 JB Eck en Wiel
Vraagprijs € 495.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Zeer scherp geprijsde herontwikkelingslocatie van 2.630m² in woonwijk van Eck en Wiel. De locatie heeft potentie als herontwikkelingslocatie naar wonen of een combinatie van wonen en zorg. Voor herontwikkeling is bestemmingswijziging noodzakelijk. Tot herontwikkeling is het huidige bedrijfspand van 378 m² geschikt (te maken) voor kantoor, praktijkruimte, showroom of leslokalen. VRAAGPRIJS: €...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Zeer scherp geprijsde herontwikkelingslocatie van 2.630m² in woonwijk van Eck en Wiel. De locatie heeft potentie als herontwikkelingslocatie naar wonen of een combinatie van wonen en zorg. Voor herontwikkeling is bestemmingswijziging noodzakelijk.

Tot herontwikkeling is het huidige bedrijfspand van 378 m² geschikt (te maken) voor kantoor, praktijkruimte, showroom of leslokalen.

VRAAGPRIJS:
€ 495.000,= k.k.

INDELING:
Begane grond: Entree, kantoor met receptie, kantine dan wel royale kantoorruimte, separate pantry, toilet. Trap naar verdieping boven dit deel met 2 kantoorkamers, pantry en toilet.
Het achterste deel van de begane grond is ingedeeld met 8 kantoorkamers, garderobe, cursuslokaal, dames en heren kleedruimte met sanitaire voorzieningen, keuken, archiefruimten met toegang naar verdieping.
De ruimte op deze verdieping is te gebruiken als bergzolder.

ERF/BUITENTERREIN:
Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein. Achter het pand bevindt zich een royaal buitenterrein.

OVERIGE:
* Het object heeft potentie als herontwikkelingslocatie naar wonen. Er zijn verschillende gesprekken met de gemeente Buren hierover geweest. Ruimtelijk zien zij veel meerwaarde, echter momenteel zien ze te weinig behoefte aan woningen om direct mee te werken. Transformatie naar woon/zorg is beter bespreekbaar.
* Op het perceel rust enkelbestemming ‘Bedrijf’, met als specifieke aanduiding ‘Emballagebedrijf’, bestemmingsplan ‘Kernen Buren’.
* Oplevering is op korte termijn mogelijk.
* Het pand wordt op dit moment niet verhuurd.
* Koopovereenkomst: conform standaard koopovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
Eck en Wiel is een dorp van de gemeente Buren. De gemeente Buren omvat 14 kernen: Asch, Beusichem, Buren, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen en Zoelmond.
Buren is een landelijke gemeente gelegen in de Betuwe met bijna 26.000 inwoners en strekt zich uit van de buurgemeenten Neder-Betuwe / Echteld tot Geldermalsen / Culemborg, met als bovengrens de rivier de Nederrijn / Lek en als ondergrens de autosnelweg A15.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan, vigerend of in ontwerp. Thans is de bestemming ‘Bedrijf-1’ met als specifieke aanduiding ‘Embalagebedrijf’. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar op het gemeentehuis van Buren, bezoekadres De Wetering 1 te Maurik, telefoon 0344 57 92 79.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 495.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 2630 m² Energie Energieklasse C Energieindex 1.24 Energie einddatum 05-04-2028 Diversen Woonruimte Woonruimte mogelijk
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
overige
Bouwvolume
50%
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
378 m²
In units vanaf
378 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.