Terug naar de resultaten
Verhuurd
Regio Gelderland

Regio Gelderland

Huurprijs € 750,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

CULEMBORG, KATTENSTRAAT 1 Altijd al gedroomd van een eigen lunchroom of eetcafé? Dit is uw kans! De huidige huurder had ook deze droom. Hij heeft de ruimte gehuurd, omgetoverd tot een sfeervolle lunchroom / eetcafé en het pand gezellig ingericht. De eerste start was gemaakt, de verbouwing nagenoeg klaar en toen nam zijn privé leven een nieuwe wending waardoor het pand nu beschikbaar komt voor een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 43 m²
Lees meer

Omschrijving

CULEMBORG, KATTENSTRAAT 1
Altijd al gedroomd van een eigen lunchroom of eetcafé? Dit is uw kans!

De huidige huurder had ook deze droom. Hij heeft de ruimte gehuurd, omgetoverd tot een sfeervolle lunchroom / eetcafé en het pand gezellig ingericht. De eerste start was gemaakt, de verbouwing nagenoeg klaar en toen nam zijn privé leven een nieuwe wending waardoor het pand nu beschikbaar komt voor een opvolger!
Zo'n kans tref je zelden. Nagenoeg bedrijfsklaar, een nieuwe huurder kan nog wel zijn eigen touch geven aan de ruimte en natuurlijk het concept aanpassen.

De huurprijs van de ruimte bedraagt € 750,= per maand,
Overname som voor verbouwing / inventaris / apparatuur: € 22.500,=

INDELING:
Voor de deur is een terras mogelijk, vergunning is aanwezig. Binnen is een zitruimte voor ca. 18 personen. In de lengte van de ruimte is een afscheiding gemaakt tussen keuken en zitgedeelte d.m.v. een lange bar afgewerkt met een boomstam-blad, achterin de zaak is een separaat toilet gedeelte aanwezig en een buitenplaatsje uitsluitend geschikt voor wat opslag.

De huidige vergunning laat opening tot 11 uur 's avonds toe.

De gevraagde overname som ziet toe op de verbouwingskosten, inrichting met bar, keuken met apparatuur, inventaris en afwerking, verlichting en geluidsapparatuur.
Keuken apparatuur:
- oven;
- magnetron;
- afzuigkap;
- 5-pits gasfornuis;
- Moccatronic koffie apparatuur en separate bonenmaler;
- koel-/vrieskast;
- vaatwasser;
- waterkoker;
- water filter;
- dranken koelkast met glazendeuren en verlichting.

Inventaris:
- 10 barkrukken;
- 9 bistrotafeltjes met stoelen;
- terras meubilair;
- lectuurbak;

Aanvaarding is desgewenst op korte termijn mogelijk.
Kom kijken en wordt enthousiast!

Need to know:
* Huurtermijn in overleg, minimaal 2 jaar;
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Waarborgsom 2 maanden huur;
* Voorbehoud voor gunning door de eigenaar van het gebouw;
* Betaling huur per maand vooruit, betaling overname som in 1x voor ingangsdatum huur;
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.

LOCATIE:
De Kattenstraat is gelegen in het autoluwe gedeelte van het gezellige centrum van het stadje Culemborg. Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid (betaald of met vergunning) mogelijk.
De binnenstad van Culemborg kan worden getypeerd als een "gemakscentrum", waar de consument niet alleen boodschappen kan doen, maar ook recreatief kan winkelen. De gezellige sfeer in het centrum, met haar grote cultuurhistorische waarde, zorgt voor een positieve uitstraling, waarin het goed winkelen is. Er is elke vrijdagavond koopavond in Culemborg tot 21.00 uur.
Culemborg is een bedrijvige, gastvrije gemeente. Deze mooie stad met ongeveer 27.000 inwoners, is fraai gelegen aan de Lek en heeft een prachtige historische kern. Het marktplein van Culemborg is geheel gericht op het winkelend publiek.
Culemborg heeft een centrum functie voor de regio en is daarom rijk aan voorzieningen op het gebied aan winkels, gezondheidszorg, onderwijs en sport. Culemborg ligt aan de rivier de Lek en langs de rijksweg A2, nog net in de provincie Gelderland maar in de rook van de Randstad. Culemborg heeft een eigen NS-station met prima verbindingen richting Utrecht en 's-Hertogenbosch.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan “Culemborg Binnenstad’, dat in 2011 onherroepelijk is vastgesteld. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen. De bestemming staat gebruik voor bestaande horeca, kantoren met of zonder baliefunctie toe, maatschappelijke voorzieningen zoals educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke voorzieningen, alsmede publiek verzorgend ambacht en dienstverlening.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 750,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 43 m² Verkoopoppervlakte 38 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Gelderland
Welstandsklasse
B1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 22.500,-
Sector
Drankensector
Type
Eetcafé
Terras
Ja
Horecaruimte
38 m²
Huidige aantal zitplaatsen
18
Niet horecaruimte
5 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.