Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Gelderland

Regio Gelderland

Huurprijs € 1.670,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In Tiel bieden wij twee winkelruimtes aan welke zeer geschikt zijn als horecaruimte. Beide ruimtes zijn gelegen op het Plein, hét horecaconcentratiegebied van Tiel. Plein 47 betreft circa 230 m² horeca en winkelruimte gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Tiel. Deze bijzondere horecagelegenheid is heeft een extra toegang aan het Zoutkeetstraatje. Het aanzienlijke vloeroppervlakte van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 185 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In Tiel bieden wij twee winkelruimtes aan welke zeer geschikt zijn als horecaruimte. Beide ruimtes zijn gelegen op het Plein, hét horecaconcentratiegebied van Tiel.
Plein 47 betreft circa 230 m² horeca en winkelruimte gelegen in het hart van het uitgaanscentrum van Tiel. Deze bijzondere horecagelegenheid is heeft een extra toegang aan het Zoutkeetstraatje.
Het aanzienlijke vloeroppervlakte van deze ruimte biedt, mede door de hoogteverschillen, mogelijkheden voor het creëren van diverse sferen voor verschillende doelgroepen. De speelse indeling biedt veel ruimte voor creativiteit!
Plein 55 betreft circa 186 m² horeca of winkelruimte. Ook deze ruimte kent door de hoogteverschillen nog vele mogelijkheden voor een creatieve indeling. Op dit moment is er nog geen uitgang aan het Zoutkeetstraatje, dit is echter wel te realiseren.
Het levendige Plein kenmerkt zich door een diversiteit aan horeca en uitgaansgelegenheden. De weekmarkt die voor de deur wordt gehouden en de ligging nabij diverse openbare parkeergelegenheden zorgen voor ruim voldoende aanloop. Voor beide locaties geldt dat, na aanvraag bij de gemeente Tiel, een zonovergoten terras aan de voorzijde tot de mogelijkheden behoort.

HUURPRIJS:
Plein 47 € 2.100,= per maand
Plein 55 € 1.670,= per maand

INDELING PLEIN 47:
Entree aan Het Plein 47, horecaruimte met toilet. Oppervlakte circa 186 m².
Klein niveau verschil naar de ruimte met uitgang aan het Zoutkeetstraatje. Oppervlakte circa 44 m².
Huur van alleen de winkel op het niveau van Het Plein (circa 186 m²) is bespreekbaar, een eigen uitgang aan het Zoutkeetstraatje ten behoeve bevoorrading kan dan gecreëerd worden. De indeling wordt dan iets anders, het metrage blijft vergelijkbaar.

INDELING PLEIN 55:
Entree aan Het Plein 55, winkelruimte met toilet. Oppervlakte circa 110 m².
Klein niveau verschil naar de winkelruimte met mogelijke uitgang aan het Zoutkeetstraatje. Oppervlakte circa 75 m².
Met extra achteruitgang wordt de indeling iets anders, het metrage blijft vergelijkbaar.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg;
* Uitgangspunt is casco-verhuur
* Horeca in de categorieën 1,2,3 en 4 toegestaan, alsmede gebruik voor cultuur en ontspanning;
* Detailhandel is tevens toegestaan;
* Bij Plein 47 is deelhuur van alleen het deel op niveau van het Plein mogelijk. E.e.a. kan naar wens van de huurder worden aangepast.
* Verhuurder zal nog een brandvertragend plafond realiseren in Plein 47 zodra huurcontract definitief is en wensen van huurder bekend zijn, dit zodat eventuele kabels en leidingen van huurder direct weggewerkt kunnen worden. Plein 55 is reeds voorzien van een net afgewerkt plafond.
* Overige voorzieningen en afwerking kunnen door verhuurder worden gerealiseerd, een en ander afhankelijk van de overige nog overeen te komen voorwaarden.
* De gemeente heeft het Plein ingedeeld in diverse terrasvakken, ook bij dit object horen twee vakken. Indien u het object wilt gebruiken voor horeca, is het mogelijk om per 2020 het eigen terrasvak door de gemeente aan uw onderneming te laten toedelen. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met de gemeente Tiel;
* Ruime openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Genoemde metrage is indicatief, er zijn geen NEN-meetrapporten van deze objecten.

LOCATIE:
Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt per 31 mei 2015 41.650 inwoners en heeft een oppervlakte van 34,81 km².
Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Tiel heeft sinds 1882 een station aan deze lijnen; sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij ook een station aan de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart.
De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Jaarlijks zijn er in de gehele maand september fruitfeesten, met als hoogtepunten het unieke Fruitcorso en het grootste gratis festival van de EU op de Waalkade. In deze weken trekt Tiel meer dan 200.000 mensen aan uit binnen en buitenland.

De binnenstad van Tiel kent een gevarieerd winkelaanbod van meer dan 200 winkels. Elke donderdag avond is koopavond tot 21.00 uur. Meestal is de eerste zondag van de maand koopzondag.
Alle informatie over de binnenstad vind u op www.winkelenintiel.nl

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ en heeft als enkelbestemming ‘Centrum - 4’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoonnummer 0344-637 111.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.670,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting op korte termijn mogelijk indien gewenst BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 185 m² Verkoopoppervlakte 170 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Gelderland
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A2
Sector
Drankensector
Type
Café
Terras
Ja
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
185 m²
Verkoop vloeroppervlakte
170 m²
Frontbreedte
373 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring