Terug naar de resultaten
Verhuurd
Rijnstraat 12 in Geldermalsen 4191 CL

Rijnstraat 12

4191 CL Geldermalsen
Huurprijs € 1.650,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

439 m² moderne productieruimte Op bedrijventerrein Lingewaarden gelegen moderne productieruimte waarvan nog 439 m² beschikbaar is met een vrije hoogte van 10,5 m en een vloerbelasting van 3.000 kg/m². Een deel van het voorgelegen buitenterrein is voor gemeenschappelijk gebruik met de andere huurder. Het object maakt deel uit van een groter bedrijfscomplex. HUURPRIJS: € 1.650,= per maand...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 439 m² In units vanaf 439 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

439 m² moderne productieruimte

Op bedrijventerrein Lingewaarden gelegen moderne productieruimte waarvan nog 439 m² beschikbaar is met een vrije hoogte van 10,5 m en een vloerbelasting van 3.000 kg/m².

Een deel van het voorgelegen buitenterrein is voor gemeenschappelijk gebruik met de andere huurder.

Het object maakt deel uit van een groter bedrijfscomplex.

HUURPRIJS:
€ 1.650,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Voor aan de straatzijde gelegen productiehal, gebouwd in 2000, bestaande uit 3 bedrijfsruimten waarvan de 2 rechter hallen verhuurd zijn.

De linker hal is in gebruik geweest als schilder werkplaats, beschikt over een afzuiginstallatie in de gehele ruimte, heeft een vrije hoogte van 8,5 meter, nokhoogte 10,5 meter, vloerverwarming en voorbereiding voor een bovenloopkraan.

Naast de entree is een toiletgroep met wasgelegenheid gesitueerd. Deze wordt gedeeld met de andere huurder in het pand.

Het gehele pand beschikt over vloerverwarming, welke wordt gestookt door een warmtepomp (grondwarmte), veel daglicht toetreding door raampartijen in de gevels en diverse schuifdeuren.

OVERIGE:
* De schildershal is voorzien van een lucht behandelingssysteem met een toevoer van frisse lucht en 4 explosievrije afzuigers.
* Het gebouw is voorzien van een alarm installatie. Kosten voor activering, onderhoud en abonnement neemt verhuurder voor zijn rekening.
* De servicekosten omvatten een voorschot op het verbruik van gas, water en electra. De hoogte van het voorschot is afhankelijk van het gebruik door huurder en wordt in overleg vastgesteld.
* Oplevering in overleg.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De Rijnstraat maakt onderdeel uit van de randweg om Geldermalsen welke loopt vanaf de Rijksweg A15 richting Culemborg. Het centrum is op korte afstand gelegen.
De naastgelegen gronden zijn gekocht door een ontwikkelaar welke voornemens is woningbouw te realiseren. Het voorstel deel van de Rijnstraat vormt een overgangszone van woningen/ centrum naar bedrijventerrein.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar onze website. Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 439 m² Vloerbelasting 3000 kg/m² Vrije hoogte 1050 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 439 m² Diversen In units vanaf 439 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Oppervlakte
439 m²
In units vanaf
439 m²
Vrije hoogte
1050 cm
Vrije overspanning
19 m
Vloerbelasting
3000 kg/m²

Plattegronden

Rijnstraat 12 in Geldermalsen 4191 CL Rijnstraat 12 in Geldermalsen 4191 CL

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.